Bezár

Hírarchívum

2022. November

1 2 

Erasmus+ Say NO to Hate Speech! projekt a lengyelországi Pińczów-ban

2022. december 01.
3 perc

Az Európai Unió által támogatott Erasmus+ mobilitási projektek egyike zajlott nemrég a lengyelországi Pińczów-ban. A kisvárosban Lengyelországból, Portugáliából, Romániából, Spanyolországból és Magyarországról érkezett fiatalok gyűltek össze, hogy együtt töltsenek egy hetet. A magyar csapat két tagja az SZTE hallgatója volt. Fülöp Kata nemzetközi tanulmányok hallgató beszámolója a programról.

Cimkék: ErasmusSZTE

CentenariumUnnepi

2022. november 30.
1 perc

A Szegedi Nemzeti Színházban tartott díszelőadásról és a 2022. november 12-i ünnepi szenátusülésről készült kisfilm cikkünkben megtekinthető.

pexels-leah-kelley-325521_1

2022. november 30.
3 perc

Megalakult a Természet-Alapú Megoldások magyarországi hálózata (TeAM HUb), melynek egyik elsődleges célja, hogy támogassa a szakmai kapcsolatépítést mindazon egyének és szervezetek között, amelyek elkötelezettek a Természet-Alapú Megoldások széleskörű elterjesztésében. A szervezet alakuló rendezvényén a Szegedi Tudományegyetem kutatója, Dr. Gulyás Ágnes is népszerű előadást tartott.

20221125_UNP_SZTE_TESTKULTÚRA

2022. november 30.
3 perc

A Szegedi Tudományegyetem részéről Prof. Dr. Gellén Klára, oktatási rektorhelyettes írta alá a Magyar Úszó Szövetséggel azt az együttműködést, amely garancia arra, hogy a jövőben kizárólag a felsőoktatási intézmények által képzett, felkészült oktatók foglalkozhassanak az Úszó Nemzet Programba bekapcsolódó gyerekekkel. A program célja, hogy a Kormány által támogatott projekt a lehető legmagasabb színvonalú, közoktatásba beillesztett ingyenes úszásoktatást biztosítsa a résztvevőknek.

SZTE-BTK_Petofi_Sanodr_sugaruti_epulet_cover

2022. november 30.
2 perc

Ahogyan arról beszámoltunk, elkezdődött a „Komplex Digitális Modellváltás – intelligens fokozatváltás” című projekt megvalósítása a Szegedi Tudományegyetemen. Az RRF-2.1.2-21-2022-00012 azonosító számú pályázat keretében megújul a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Kar Petőfi Sándor sugárúti épülete is. A kivitelezés megvalósításra 865 millió forint áll rendelkezésre.

XIX.SZTE_veradas_1205

2022. november 30.
1 perc

„Mentsünk meg együtt legalább 300 életet” – erre buzdítanak minden egyetemi polgárt a Nagy SZTE Véradás szervezői. A XIX. alkalommal megrendezett eseménynek most is a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ ad otthont, 2022. december 5-én délelőtt 9:00 és délután 16:00 óra között.

ob_dobogo

2022. november 29.
2 perc

A Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Karának két hallgatója összesen kilenc éremmel tért haza a Dunaújvárosban megrendezett országos bajnokságról. Varga Jázmin Kata és Bodor Anna, a Muréna Szegedi Úszó és Búvárklub szakosztályának versenyzői rendkívül népes mezőnyben értek el kimagasló sikereket.

Centenariumi_zarounnepseg

2022. november 29.
7 perc

A Szegedi Tudományegyetem Centenáriumi Záróünnepségén mutatkoztak be a Szent-Györgyi Albert Drámapályázat legjobbjai. A 30 pályázó közül Nizalowski Attila, Karánsebessy Balázs és B. Pap Endre műve bizonyult a három legjobbnak. Az alkotók pénzjutalomban, rektori oklevélben és emlékplakettben részesültek. Erős Kingával, a zsűri elnökével, és a három díjazottal beszélgettünk.

Prof. Dr. Lázár György egyetemi tanár, az SZTE SZAOK dékánja köszönti Simonka János Aurél professzor özvegyét, Simonkáné Dr. Sebők Anna főorvost

2022. november 28.
6 perc

Az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Traumatológiai Klinika egykori alapító professzora, Simonka János Aurél születésének 75. évfordulóján rendeztek tudományos emlékülést a Szegedi Tudományegyetemen. Az eseményen felavatták Simonka János Aurél bronz domborművét és emléktábláját.

harp_competition_maq1_bannie__re_agenda_463x315px___concours_de_szeged_2022

2022. november 28.
2 perc

29 országból mintegy 60 versenyző vesz részt a VI. Szegedi Nemzetközi Hárfaversenyen, amely a Szegedi Tudományegyetem Bartók Béla Művészeti Kar védnökségével szerveződik. A hárfások 2022. november 29. és december 4. között a szegedi Reök-palotában megrendezett versenye nyilvános és ingyenes a zenebarátok számára.

Dr. Medgyesi Konstantin történész

2022. november 25.
11 perc

„Apagyilkosság. Kádár János és Grósz Károly küzdelme” címmel jelentetett meg monográfiát Dr. Medgyesi Konstantin, az SZTE JGYPK Szakképzési, Felnőttképzési és Tudásmenedzsment Intézet Művelődéstudományi Tanszékének egyetemi adjunktusa, a Móra Ferenc Múzeum igazgatóhelyettese. Interjúnkban Grósz Károly és Kádár János politikai sorsának alakulásáról kérdeztük a szerzőt.

Dr. Jancsák Csaba szociológus előadása a nemzedékeken átívelő értékekről az SZTE Szabadegyetemen

2022. november 25.
8 perc

A szegedi egyetem három, egymásra felelő eszmeiségű ifjúsági szervezetének példáján keresztül mutatta be az egyetemi értékvilág nemzedéki átadását „Generációkon átívelő értékek a szegedi hallgatói mozgalmakban (1930-1956)” című szabadegyetemi előadásában Dr. Jancsák Csaba ifjúságkutató szociológus, az SZTE JGYPK egyetemi docense.

Otaka Masato

2022. november 25.
1 perc

Az SZTE SZAOK skill laborját és az egyetemi könyvtárat is megtekintette delegációjával Otaka Masato, Japán magyarországi nagykövete a Szegedi Tudományegyetemen.

A Hackathon Partiscum 2022 Versenyen a diákokat mentorok segítették a felkészülésben

2022. november 25.
3 perc

A Szoftveripari Innovációs Pólus Klaszter 2022. november 17-én rendezte meg a HACKATHON PARTISCUM 2022 rendezvényt, Szegeden az SZTE Tanulmányi és Információs Központban. Az eseményre középiskolás és egyetemista csapatok is nevezhettek. A "Legeredetibb Ötlet" díjat, a Szegedi Tudományegyetem 429 csapata nyerte el.

PigniczkiSara3

2022. november 25.
7 perc

A 2021/22-es tanév tavaszán az SZTE NKI Kulturális Iroda grafikai pályázat keretében kereste a legjobb műalkotásokat, s a legtehetségesebbeket. Pigniczki Sára a Juhász Gyula Pedagógusképző Kar képi ábrázolás szakos hallgatója az egyetem épületeiről készült grafikáival győzött, ennek apropóján vele beszélgettünk.

szte_mefob_tollaslabda

2022. november 25.
3 perc

Két arany-, három ezüst- és két bronzérmet szereztek az SZTE hallgatók a Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságon, azaz a MEFOB-on, tollaslabdázásban. Pápai Balázs és Pápai Bálint nyerte a toll (profi) kategóriájának férfi páros versenyét. A szegedi duó négy mérkőzésen diadalmaskodott a végső siker eléréséhez vezető úton.

V. Informatikai Szakmai NAp megnyitó

2022. november 25.
4 perc

A Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kar Informatikai Intézete 2022. november 22-én, két év kihagyás után immár ötödik alkalommal rendezett Informatikai Szakmai Napot a Szent-Györgyi Albert Agórában. Az érdeklődők előadásokat hallgathattak meg többek között a legjelentősebb finn cég, a Tuxera alapítójától, valamint HoloLens és egyéb VR-bemutatókon is részt vehettek.

Szte Nyílt Nap

2022. november 24.
4 perc

Több ezer érdeklődő vett részt a Szegedi Tudományegyetem Nyílt Napján. Minden kérdésükre választ kaphattak a felvételizők 2022. november 24-én, az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban. Az SZTE 12 kara több mint 550 szakon kínál lehetőséget a továbbtanulásra nappali, levelező és távoktatás tagozaton.

Terhesgondozas_Szeged_

2022. november 24.
2 perc

2022. november 29-e és december 18-a között a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Terhesdiagnosztika és Várandósgondozó Szegeden, az Állomás utca 3. szám alatt várja a kismamákat, pácienseket. Az ellátás, amely eddig a Gogol utcában volt igénybe vehető, november 24-én megszűnik. November 25-e és 28-a között a sürgős esetek ellátását az SZTE SZAKK Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika IV. Ambulanciája biztosítja. (Szeged, Semmelweis utca 1.)

Gyere te is Csángóföldre tanítani!

2022. november 24.
4 perc

Gyere te is Csángóföldre tanítani! - Az utóbbi idők legkülönlegesebb álláshirdetését fogalmazta meg Majzik Tamás szegedi születésű csángóföldi tanító a Moldvai Csángómagyarok Szövetsége estjén.

SZGY_nyito2

2022. november 23.
12 perc

A Szegedi Tudományegyetem centenáriumi időszakát lezáró novemberi program-sorozathoz kapcsolódva, az SZTE XXVIII. Szent-Györgyi Napok központi ünnepségén az elmúlt évek teljesítményét 4 dékán és a klinika központ elnöke tette mérlegre.

Gyógyító_Angyal_adomany-atado

2022. november 23.
2 perc

A Gyógyító Angyal Alapítvány két és fél millió forint értékben vásárolt laparoszkópos eszközöket a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinika és Gyermek-Egészségügyi Központ Gyermeksebészeti osztályának. Az adományt Dr. Papp Andrea, az Alapítvány programfelelőse és Dr. Ónodi János, az Alapítvány Kuratóriumának elnöke adták át Dr. Kovács Tamásnak, a Gyermeksebészeti osztály vezetőjének.

szte_siest

2022. november 23.
2 perc

Első alkalommal rendezték meg az SZTE Síestet, amely a Sportközpont szervezésében valósult meg és újabb lehetőséget biztosított arra, hogy a hallgatók sportolással kapcsolódjanak ki a a közeledő vizsgaidőszak előtt. Az esős időjárás ellenére az esemény iránt nagy volt az érdeklődés, hiszen a hallgatók megtanulhatták a síelés alapjait és kipróbálhatták tudásukat a Yetisí Szeged Síiskola sípályáján.

phoenix1_Nagy_Gyula

2022. november 23.
3 perc

Az Európai Unió H2020-as Phoenix-projektje arra keres megoldásokat, hogy milyen válaszokat adhatunk a klímaváltozás és az energetikai válság okozta kihívásokra. A kilenc országban zajló kezdeményezés kizárólagos képviselője a kelet-közép európai térségben a Szegedi Tudományegyetem, amely két hazai területen, Szegeden és a Balaton régiójában végez nagy jelentőségű kutatásokat.

ujra_mikulas

2022. november 23.
2 perc

Idén ismét ellátogat az SZTE Alma Mater Mikulás a József Attila Tanulmányi és Információs Központba december 5-én. Immáron 15. alkalommal várja sok szeretettel a volt hallgatókat, volt és jelenlegi dolgozókat csemetéikkel.

A dobogó legtetején végzett az SZTE ÁJTK csapata az Országos Alkotmánybírósági Szimulációs Versenyen

2022. november 23.
7 perc

2022 novemberében, harmadik alkalommal rendezték meg Budapesten az Országos Alkotmánybírósági Szimulációs Versenyt, amelyen a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar hallgatói remekül szerepeltek. A megmérettetésen két csapat is indult, az egyik a dobogó legtetején végzett, a másik különdíjban részesült. A felkészülésről, és az elért eredményekről a hallgatókkal és felkészítő tanáraikkal beszélgettünk.

Nyito_SZTE_Egyetemtorteneti_Bizottsag_20221108

2022. november 22.
5 perc

Új kiadvány, a „Studia et documenta historiae universitatis” életre hívásáról is döntött az SZTE Egyetemtörténeti Bizottság. Az újjáalakult testület hozzálátott „A Szegedi Tudományegyetem és elődei története” című könyvsorozat harmadik részének a kidolgozásához.

mktechtogether

2022. november 22.
3 perc

A Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karának Airrari-STECO csapata idén is részt vett a Techtogether mérnökhallgatói versenyen, amelyen a résztvevőknek additív gyártás, automatizálás, robotika, ipari és jármű-szoftverfejlesztéssel kapcsolatos feladatokat kellett megoldaniuk. A témákat olyan neves világcégek adják ki, mint például a Bosch Rexroth, a Knorr-Bremse vagy a Humda. Idén az SZTE csapata 17 fővel indult és a 12 csapatos mezőnyben a legjobbnak bizonyult a KUKA CEE GmbH Magyarország, illetve a Trenkwalder Recruitment Kft. feladatai kapcsán.

nyito

2022. november 21.
4 perc

Tűzoltás vagy újjáépítés? Az egészségügyi szakképzés aktualitásai – meddig lehet átmeneti helyzetről beszélni? – ezzel a címmel tartottak szakmai kerekasztal-beszélgetést az érintett szervezetek, intézmények a Szegedi Akadémiai Bizottság Székházban. Az eseményen a Szegedi Tudományegyetem szakemberei is részt vettek.

Tablaavatas_tudomanyos_konferencia_konyvbemutato__100_eves_a_szegedi_gyogyszereszkepzes

2022. november 21.
5 perc

A legendás gyógyszerészképzés dékánjainak emeltek emléktáblát 2022. november 10-én, a Szegedi Tudományegyetem Centenáriumi Ünnepségsorozata részeként, a Gyógyszerésztudományi Karon. A táblaavatást követően az MTA SZAB székház adott otthont a Gyógyszerkutatás: új metódusok, új perspektívák című tudományos konferenciának. Ezt követően bemutatták a „100 éves a szegedi gyógyszerképzés 1922-2022 ” című könyvet, ami a kar centenáriumának állít emléket.

Kis Dávid idegsebész

2022. november 18.
2 perc

December 16-ig megtekinthető a Rektori Épület aulájában az egyetemi életet bemutató sajtófotó-kiállítás. Cikkünkben a tárlatból mutatunk ízelítőt.

5_20221110-18471

2022. november 18.
4 perc

Kiváló hangulatban ért véget az Őszi Kulturális Fesztivál keretében megrendezett, QuizNight sorozat, amelynek idén hétről hétre a Radnóti Café adott otthont. A kvízrajongóknaknak azonban nincs okuk aggodalomra, a szervezők számos eseményt tartogatnak még az idei évre.

315735254_599635102161989_5515310269093121771_n

2022. november 18.
1 perc

A 21. századra az „atlanti korszak” 500 éves időszaka lassan lezárul, és az eurázsiai korszak veszi kezdetét, amelyben Kína igen jelentős szerepet kap. 2022. november 22-én, kedden a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán mutatja be erről szóló könyvét Dr. Horváth Levente Ph.D., Kína-szakértő, korábban Magyarország Sanghaji Főkonzulja. A 17 órakor kezdődő esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

gyasz_gyertya

2022. november 17.
3 perc

A Szegedi Tudományegyetem Természettudományi és Informatikai Kara, a Kémiai Intézet és a gyászoló család mély fájdalommal tudatja, hogy kollégánk, tanárunk, barátunk Dr. Hannus István, az Alkalmazott és Környezeti Kémiai Tanszék Professor Emeritusa 2022. november 5-én, életének 73. évében elhunyt. Dr. Hannus István búcsúztató gyászszertartását 2022. november 23-án 13 órakor a szegedi Dugonics temetőben tatják.

Nyito_1_NTA_sajtotajekoztato_KC2245_7226

2022. november 17.
5 perc

Miért „híd program” a Nemzeti Tudósképző Akadémia? Mi a haszna a Szegedi Tudományegyetem 2012-es Szent-Györgyi konferenciáján született ötletből országos hatókörűvé növekvő, nemzetközileg is egyedülálló tehetséggondozó programnak? Hegyi Péter, az NTA programigazgatója; Roska Botond, a vakság gyógyításán dolgozó neurobiológus; valamint Dobi János, az SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola igazgatója véleményét kötöttük csokorba.

IMG_2959

2022. november 17.
4 perc

Tandi Flora, az SZTE Állam- és Jogtudományi Kar egykori hallgatója a hazai könnyűzenei élet egyik dívájával, Wolf Katival tette szebbé az egyetem Centenáriumi Zárórendezvényét. A művésznők a kolozsvári egyetem létrejöttének 440. és Szegedre költözésének 100. évfordulóját egy éven át ünneplő, Szegedi Tudományegyetem ünnepségén, Flora Játszókert című dalát adták elő.

EUGLOH: kezdődik a második fejezet

2022. november 17.
2 perc

2022 decemberében zárul a EUGLOH szövetség történetének első fejezete – ebből az alkalomból a Szegedi Tudományegyetemen összegezték az első három év eredményeit. A találkozón részt vettek a Újvidéki Egyetem képviselői is, hiszen az intézmény 2023-tól az egyik vezető szerbiai egyetemként csatlakozik a szövetséghez.

Granit_Bank_alairas_nyito

2022. november 17.
3 perc

Stratégiai együttműködési megállapodást írtak alá 2022. november 17-én a Szegedi Tudományegyetem és a GRÁNIT Bank Zrt. vezetői. A szerződés szakmai gyakornoki helyeket, közös ösztöndíjprogramot és edukációs pénzügyi előadásokat biztosít az egyetemi hallgatók támogatása és pénzügyi tudatosságának erősítése céljából.

IMG_9062

2022. november 17.
5 perc

Közelebb hozni a tudományt a mindennapokhoz – ez az SZTE Szabadegyetem célja. A hosszú évek óta, nagy sikerrel futó előadássorozat, a 2022/23-as tanévben is sok-sok érdekes előadást kínált az érdeklődőknek, ilyen volt többek között Prof. Dr. Pavlovits Tamás, az SZTE BTK Filozófia Tanszék vezetőjének Hol a filozófia helye a tudományok palettáján 2022-ben? című előadása is, amely kapcsán kérdeztük.

Rektori épület

2022. november 17.
2 perc

A koraszülöttek világnapja alkalmából november 17-én 17.30-tól 18.30-ig lila színbe borul a Szegedi Tudományegyetem Dugonics téri rektori épülete.

kísérletek kavalkádja

2022. november 16.
2 perc

Természettudományos családi napra hív az Agóra. Azaz: a szegedi Szent-Györgyi Albert Agóra 2022. november 19-én délelőtt többféle kísérletezési lehetőséget kínál kicsiknek és nagyoknak. Az ingyenes programot az SZTE Gyakorló Gimnázium és Általános Iskola épületében kialakított SzeReTeD Labor és partnerei szervezik.

SZTE_tik

2022. november 16.
5 perc

Több ezer középiskolást vár a Szegedi Tudományegyetem november 24-én, csütörtökön 8 órától a József Attila Tanulmányi és Információs Központba, ahol a felvételiről, az egyetem képzéseiről és a hallgatói élet mindennapjairól tájékozódhatnak a továbbtanulás előtt álló fiatalok. A kísérőprogramokon az érdeklődők megismerhetik a patikai gyógyszerkészítés titkát, a bölcsészkar ikonikus épületét, a vegyészmérnök képzés részleteit, bekapcsolódhatnak a gyógynövény- és drogismeret laborgyakorlatba, sőt, az öregségi szimulátort és az újraélesztést is kipróbálhatják.

szrse_KocsisAliz

2022. november 16.
3 perc

Lejátszotta összes 2022-es hazai mérkőzését a Szegedi Tudományegyetem hallgatóit is a soraiban tudó Vidux-Szegedi Röplabda Sportegyesület férfi röplabdacsapata. A fölényes győzelmeknek köszönhetően az SZRSE listavezető a férfi NB I Liga Alapszakaszban.

Balogh_Boglarka4

2022. november 16.
1 perc

Balogh Boglárka Mária, az SZTE BTK altajisztika alapszakos és olasz minoros hallgatója is részt vett Lakiteleken a Keleti Nyitás műfordítói és országismereti táborban, ahol megismerkedett a mongol nyelvvel és kultúrával, találkozott a mongol nagykövettel és a világon egyedülálló módon belső-mongóliai szerzők verseit, novelláit, életrajzait fordította társaival. A táborban szerzett élményeiről kérdeztük.

Susan Kleebank

2022. november 15.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetemen tett látogatást Susan Kleebank. A Brazíliai Szövetségi Köztársaság magyarországi nagykövete egyetemi vezetőkkel és diákokkal találkozott.

STEP

2022. november 15.
4 perc

A Szegedi Politológus Hallgatók Egyesületének elnökével Monori Marcellel és alelnökével Szöllősi Gergővel beszélgettünk. Mindketten elsőéves politológus mesterszakos hallgatók és teljes erővel azon dolgoznak, hogy egyesületükkel a világjárvány korlátozásai miatt széttagolódott ÁJTK-s évfolyamokat összetartó közösséggé kovácsolják, megadva az alattuk járó évfolyamoknak azt a közösségi élményt, mint amit ők a lezárások előtt tapasztalhattak meg. Meséltek szervezetük céljairól, programjairól, szakmai kínálatáról és arról miért jó SZTEP-esnek lenni.

Cimkék: STEP vitaest

Prof. Dr. Zakar Péter, a SZTE nemzetközi és közkapcsolati rektorhelyettese megnyitja a konferenciát

2022. november 15.
11 perc

Az ifjúságszociológia számos területét és határterületét járták be hétfőn a Szegedi Tudományegyetem IKIKK Harmadik Missziós Fejlesztések Klaszter Társadalmi Felelősségvállalás Kompetencia Központ (TFK) első, bemutatkozó konferenciáján. Az eseményt Kovács Péter, a Nemzeti Ifjúsági Tanács elnöke, Prof. Dr. Zakar Péter, a Szegedi Tudományegyetem nemzetközi és közkapcsolati rektorhelyettese és Dr. Habil. Jancsák Csaba (MTA SZTB Szociológiai Munkabizottság), szociológus, az SZTE JGYPK Alkalmazott Társadalomtudományok Tanszék tanszékvezető egyetemi docense nyitotta meg.

Szent-Gyorgyi_Napok

2022. november 15.
5 perc

A Szegedi Tudományegyetem 28. alkalommal, 2022. november 16-tól 26-ig rendezi meg az egyetem gyógyítással és egészségtudománnyal foglalkozó karainak és intézményeinek legnagyobb szabású éves rendezvényét, a Szent-Györgyi Napokat.

Dr. Czakó Gábor (SZTE) egyetemi docens: A számításos kémia pontosabb lehet, mint a kísérlet

2022. november 14.
5 perc

A Szegedi Tudományegyetem nagy híre volt 2021 augusztusában Dr. Czakó Gábor (SZTE Fizikai Kémiai és Anyagtudományi Tanszék) és kutatócsoportja publikációja a Nature Chemistry folyóiratban. Az SZTE kutatói a világon elsőként egy 9 atomos összetett rendszerben tudták elméleti úton modellezni egy kémiai reakció útjait. Mire a cikkért 2022 szeptemberében Czakó Gábor megkapta az SZTE „Év publikációja” díját, kutatócsoportja új projektjében már egy 12 atomos rendszer elméleti számításait fejleszti. Díja kapcsán Dr. Czakó Gábor kutatóműhelyében jártunk.

Design-es_Muveszetmenedzsment_Fesztival

2022. november 14.
2 perc

Második alkalommal szervezik meg a Szegeden egyedülálló művészeti fesztivált a bölcsészkar design- és művészetmenedzsment mesterszakos hallgatói. A Design-és Művészetmenedzsment Fesztivál idei témája a belsőépítészet, a látványtervezés és a díszlettervezés lesz. A program, amelyben kerekasztal-beszélgetés, kiállítás és koncert is helyet kap, november 16-án, este 20 órától kezdődik a Café Radnótiban. A belépés díjmentes, de a szervezők a hely kapacitása miatt javasolják az asztalfoglalást.

1 2 

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek