Bezár
NEXON önkiszolgáló HR rendszer

NEXON önkiszolgáló HR rendszer

2019. december 03.
2 perc

A NEXON PORT önkiszolgáló HR szolgáltatás segítségével megtekintheti a Szegedi Tudományegyetem által Önről nyilvántartott, és a Jogi, Igazgatási és Humánpolitikai Főigazgatóság Humánpolitikai Irodája által megjeleníthetőnek ítélt személyi- és munkaügyi, valamint bér adatokat. A rendszer további fejlesztésével a szabadság bejelentése, illetve a különböző munkaügyi dokumentumok igénylése is egyszerűbbé válik. Ezekről a fejlesztésekről a Humánpolitikai Iroda tájékoztatja Önt, valamint honlapunkról is értesülhet legújabb fejlesztéseinkről.


A NEXON PORT HR rendszert, valamint annak mobilapplikációját hozzáférhetővé tettük az ország teljes területén, így immáron a rendszer bárhonnan könnyedén elérhető.Bővebb információért kattintson a legördülő menüre:


Elérhető a NEXON Time funkció: oktatóanyag nem vezető beosztásban dolgozók részére itt; oktatóanyag vezető beosztásban dolgozók számára itt


 spacer


A NEXON PORT önkiszolgáló HR szolgáltatás segítségével megtekintheti a Szegedi Tudományegyetem által Önről nyilvántartott, és a Jogi, Igazgatási és Humánpolitikai Főigazgatóság Humánpolitikai Irodája által megjeleníthetőnek ítélt személyi- és munkaügyi, valamint bér adatokat.


A rendszer további fejlesztése, az ún. Nexon Time-funkció, pedig lehetővé teszi a szabadság bejelentését, jelenléti ívek, beosztások nyomon követését, valamint különböző munkaügyi dokumentumok egyszerű, elektronikus igénylését is.


Útmutató az M30-as dokumentum letöltéséhez: itt


Személyes NEXON PORT fiókjába az alábbi linken tud belépni a kapott SZTE-azonosítóval és az ahhoz tartozó jelszóval: https://nexon.szte.hu


desktop A NEXON PORT+ mobilalkalmazás használatával minden munkavállalónak lehetősége nyílik mobileszközén egyszerűen ellenőrizni bérjegyzékét, munkaköri beosztását, jelenléti adatait, tényszerű és tervezett szabadságait, valamint további számos, munkavállalói információ nyomon követhető egyetlen eszközön, integrált módon.


Az alkalmazás letöltéséről bővebben ITT érhető el tájékoztatás.


mobile 
További, az SZTE-azonosító igénylésével, elvesztésével, valamint a rendszerrel kapcsolatos további kérdés, kérés esetén keresse bizalommal munkatársainkat az alábbi elérhetőségeken:

emails


Kapcsolódó hírek