Ipari kapcsolatok a Szegedi Tudományegyetemen

A Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság hatáskörébe tartozó ipari kapcsolati menedzsment célja, többek között az SZTE és az ipari szereplők együttműködésének hatékony támogatása, ennek érdekében ún. „egyablakos” elérhetőség és szolgáltatás biztosítása mindkét fél számára. Az ipari kapcsolati menedzsment fő feladata az ipari partnerek körében az SZTE kutatási kapacitásának ajánlása, kutatási együttműködések és pályázati projektek ösztönzése, a kutatási projektek ipari hasznosításának támogatása, valamint a keletkező szellemi alkotások védelme.

Az ipari kapcsolatok menedzselése magában foglalja a stratégiai ipari partnerekkel, az egyetemi érdekeltségű spin-off vállalkozásokkal és az SZTE részvételével működő klaszterekkel való folyamatos kapcsolattartást, valamint az egyetemi GINOP projektek innovációmenedzsment feladatainak ellátását, illetve új ipari partnerek felkutatását.


További információ a kutatással kapcsolatos kérdésekkel foglalkozó szervezeti egység, a Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság honlapján található.

Az Egyetem neve:
Szegedi Tudományegyetem
Rövidített megnevezése: SZTE
Székhelye: Szeged, Dugonics tér 13.
Postacíme: 6720 Szeged, Dugonics tér 13.
Központi telefonszáma: (62) 544-000

C_evszammal

Az egyetem megnevezése külföldi kapcsolataiban:
latinul:
Universitas Scientiarum Szegediensis
angolul:
University of Szeged
németül:
Universität Szeged
franciául:
Université de Szeged

Az Egyetem fenntartója:

Szegedi Tudományegyetemért Alapítvány