Bezár

Kutatás

Ipari kapcsolatok a Szegedi Tudományegyetemen

Ipari kapcsolatok a Szegedi Tudományegyetemen

2019. március 05.
1 perc

Az Innovációs Igazgatóság hatáskörébe tartozó ipari kapcsolati menedzsment célja, többek között az SZTE és az ipari szereplők együttműködésének hatékony támogatása, ennek érdekében ún. „egyablakos” elérhetőség és szolgáltatás biztosítása mindkét fél számára. Az ipari kapcsolati menedzsment fő feladata az ipari partnerek körében az SZTE kutatási kapacitásának ajánlása, kutatási együttműködések és pályázati projektek ösztönzése, a kutatási projektek ipari hasznosításának támogatása, valamint a keletkező szellemi alkotások védelme.


Az ipari kapcsolatok menedzselése magában foglalja a stratégiai ipari partnerekkel, az egyetemi érdekeltségű spin-off vállalkozásokkal és az SZTE részvételével működő klaszterekkel való folyamatos kapcsolattartást, valamint az egyetemi GINOP projektek innovációmenedzsment feladatainak ellátását, illetve új ipari partnerek felkutatását.


További információ a kutatással kapcsolatos kérdésekkel foglalkozó szervezeti egység, az Innovációs Igazgatóság honlapján található.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek