Bezár

Hírarchívum

2010. Február

2010. február 25.
2 perc
Régóta foglalkoztatja a tehetséggondozás elkötelezettjeit, hogyan lehet a tömegképzésből a legjobbakat kiemelni. 2007-től a Szegedi Tudományegyetem az SZTE Szegedi Tehetségpont létrehozásával csatlakozott a tehetségpontok országos hálózatához. A szervezet célja, hogy ösztöndíj-lehetőségei és az egyetemi kiválóságokat támogató intézményei segítségével az universitas legjobbjait gyűjtse egybe.
Cimkék: SZTEHírek
2010. február 18.
2 perc

Prof. dr. Nagy János, a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács elnöke nevében tisztelettel meghívjuk Önt a „PÁRBESZÉD A NEMZETI VAGYON JÖVŐJÉRŐL” címmel meghirdetett tájékoztató rendezvénysorozat második, szegedi sajtónyilvános eseményére.

Cimkék: Hírek
2010. február 12.
2 perc
Átadták az első mesterdiplomákat a Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Karán, több mint egy tucat arra érdemesült végzős szerzett okleveles MSc élelmiszermérnök végzettséget az intézet falai között.
2010. február 12.
1 perc
Cimkék: HírekTIK
2010. február 08.
2 perc

Gazdasági és politikai döntések iránymutatója lehet az az ökológiai kutatási program, melyet Magyarország és Románia indít a két ország területét egységesen érintő pénzügyi növekedés és életminőség javítására. A Szegedi Tudományegyetem és román partnerintézményének uniós kutatóprogramja többek között a hatékony regionális politika előtt is utat nyit az ország mezőgazdasági tengelyét jelentő alföldi régió feltérképezésével.

2010. február 08.
1 perc

Az Akadémiai Kiadó gondozásában megjelent Pál József, a Szegedi Tudományegyetem Olasz Tanszék vezetőjének könyve: Dante Szó, szimbólum, realizmus a középkorban című könyve, mely az Alexandra Könyvesházban kerül bemutatásra 2010. február 22-én.

2010. február 03.
2 perc

A Szegedi Tudományegyetem képviseletében 2010. január 4-től január 6-ig Prof. Dr. Badó Attila hallgatói és közkapcsolati rektorhelyettes, Prof. Dr. Balogh Elemér alkotmánybíró, Dr. Karsai Krisztina közkapcsolati dékánhelyettes (ÁJTK), Dr. Görög Márta hallgatói és közkapcsolati igazgató, valamint Dr. Almási Ibolya koordinátor munkalátogatást tett a Potsdami Egyetem Jogi Karán.

Cimkék: HírekÁJTK
2010. február 02.
1 perc

A szegedi önkormányzat és két nagy művészeti intézménye, a Szegedi Nemzeti Színház és a Szegedi Szimfonikus Zenekar a haiti katasztrófa áldozatainak emlékére jótékonysági hangversenyt rendez: 2010. február 7-én, vasárnap este fél 8-kor Mozart Requiem-je szólal meg a színházban.

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek