Bezár

Hírarchívum

TIK_belso
Újabb sikerek a FIABCI Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatán

Újabb sikerek a FIABCI Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatán

2010. június 15.
2 perc

A Nemzetközi Ingatlanszövetség, a FIABCI minden évben megrendezi a Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot (Prix d'Excellence), amelynek célja a legsikeresebb ingatlanfejlesztések kiválasztása és megjutalmazása. A pályázat kizárólagos jogú sajtótámogatója a Wall Street Journal.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Atrium_01Az elmúlt 11 évben a magyarországi ingatlanfejlesztők sikeresen vettek részt a FIABCI prix d`excellence pályázatán és több kategória győzelmet arattak és különdíjat nyertek. Idén a hagyományoknak megfelelően a nemzetközi pályázaton a FIABCI Magyar Tagozata és a Magyar Ingatlanszövetség által szervezett Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat nyertesei vettek részt Magyarországról.

Az idei verseny nagy magyar sikert hozott.

A magyar pályázók két kategória győzelmet arattak. A „Speciális létesítmények” kategóriában első díjat nyert a Vörösmarty N.1 többcélú épület, illetve az „Ipari fejlesztések” kategóriában első díjat nyert a Richter Gedeon Kémiai Kutató- és Irodaépület.

A két kategória nyertes mellett a „Speciális létesítmények” kategóriában különdíjat kapott a Szegedi Tudományegyetem Mikó László és Szántó Tibor építész tervező páros által jegyzett József Attila Tanulmányi és Információs Központ épülete.

TIK_outerA magyar pályázók eredményének értékét növeli, hogy Európából a magyar pályázókon kívül csak egy orosz projekt kapott 1. díjat a műemlék felújítás kategóriában, a többi kategória I. díját Malaysia, Taiwan, Singapur, Ausztrália Indonézia és Brazilia ingatlanfejlesztői nyerték. Különdíjat kapott Magyarország mellett Oroszország, Vietnam, Malaysia, Taiwan, Singapur, India és Indonézia.

A díjakat a FIABCI 61. Kongresszusán Indonéziában Bali szigetén a Nusa Duai Grand Hyatt Hotel dísztermében rendezett ünnepi fogadás keretében adták át a nyerteseknek.

A képek kattintással eredeti méretben letölthetőek.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek