Bezár

Hírarchívum

Aerobik_Maraton_2

Célba ért a „SZTEsi Maraton” programsorozat

Célba ért a „SZTEsi Maraton” programsorozat

2023. május 25.
2 perc

Az előre meghirdetett több, mint 30 féle mozgásformára, közel 1000 fő regisztrált előzetesen. A magyar és külföldi hallgatók mellett az SZTE dolgozói is szép számmal csatlakoztak és próbálták ki a mozgásformákat a szakemberek által vezetett órákon. Akik kedvet kaptak valamelyik sporthoz, a továbbiakban bekapcsolódhatnak az edzésekbe akár versenyszerű, akár szabadidős jelleggel.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Hogyan jött a SZTEsi Maraton programsorozat ötlete?

Az évek óta sikeres Aerobik Maraton adta az ötletet a SZTEsi Maraton programsorozat indításához. Elsődleges célunk azoknak a sportágaknak a megismertetése volt az SZTE polgárai számára, melyekkel a Sportközpont kurzusain is találkozhatnak a hallgatók. A SZTEsi Maraton programsorozat részeként 5 egymást követő héten került megrendezésre az Aerobik-, Küzdő-, Tánc-, Ütős és Vízi Maraton -mondták el a program felelősei.

Kik voltak a szervezők?

A SZTEsi Maraton szervezői Almási Dóra, Ocskó Tímea, Petrovicsné Tejes Edit és Szász Róbert, a Sportközpont testnevelő tanárai továbbra is arra bíztatnak mindenkit, hogy „Maradj mozgásban!”

Milyen fogadtatása volt a maratonoknak?

Az előre meghirdetett több, mint 30 féle mozgásformára, közel 1000 fő regisztrált előzetesen. Nagy örömünkre szolgált, hogy magyar és külföldi hallgatók mellett az SZTE dolgozói is szép számmal csatlakoztak és próbálták ki a mozgásformákat a szakemberek által vezetett órákon. Akik kedvet kaptak valamelyik sporthoz, a továbbiakban bekapcsolódhatnak az edzésekbe akár versenyszerű, akár szabadidős jelleggel.

Aerobik_Maraton

 

Mik voltak a tapasztalatok, lesz folytatás?

A meghirdetett „SZTEsi Maraton Extra” játék szerencsés nyerteseinek nevét a "SZTEsi Maraton 2023" Facebook csoportban csoportban tettük közzé. Az ajándékokat ünnepélyes keretek között az Alma Mater Weekenden, Június 10-én 11:45 órakor adjuk át. A visszajelzések egyértelműen megerősítették, hogy egyre nagyobb igény van az ilyen és ehhez hasonló rendezvényekre. Köszönjük a résztvevők aktivitását és lelkesedését, mely nagyban hozzájárult a SZTEsi Maraton programsorozat sikeréhez.


Celba_ert_a_SZTEsi_Maraton_programsorozat_galeria
A programsorozatról készült fotók megtekinthetők a képre kattintva.

Sokszínű rendezvényeinkkel az Egészségesebb Egyetemért dolgozunk, hiszena testmozgás egészségmegőrző szerepe megkérdőjelezhetetlen.

 


 

Szöveg és Fotó: SZTE Sportközpont

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek