Bezár

Hírarchívum

kulturalis_palyazat_nyito

Az SZTE NKI Kulturális Iroda a hallgatóknak vers- és blog pályázatot hirdet a 2020/21-es tanév tavaszi szemeszterére

Az SZTE NKI Kulturális Iroda a hallgatóknak vers- és blog pályázatot hirdet a 2020/21-es tanév tavaszi szemeszterére

2021. január 28.
2 perc

Szerelem Covid idején - címmel blog pályázatot hirdet a Kulturális Iroda a nappali tagozatos hallgatók számára a 2020/21-es tanév tavaszi szemeszterére.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem Kulturális Irodája "Tiszta szívvel" címmel Egyetemi Verspályázatot hirdet az egyetem nappali tagozatos hallgatói számára.


A pályázatra – bárminemű műfaji vagy formai megkötés nélkül – olyan verset várnak, amelynek címe megegyezik az 1925-ben Szegeden publikált József Attila-vers címével. A pályázó által írt mű egyaránt lehet személyes újraértelmezés, illetve az eredeti szöveg gondolatvilágától teljesen független alkotás is.


Egy pályázó egy verssel jelentkezhet, amelynek terjedelme maximum 2 gépelt oldal (12-es betűméret, 1-es sorköz). A 2 oldalnál hosszabb verseket a bírálók automatikusan kizárják a versengésből.


A pályázat jeligés, a szerző adatait (név, kar, szak, évfolyam, telefonszám, e-mail, Neptun kód) külön lezárt borítékban kell a pályaműhöz mellékelni. Lehetőség van a munkák leadására emailben is az alábbi címeken: tajti.gabriella@szte.hu, csaszar.dorina@szte.hu. Az emailben leadott művek mellé is csatolni kell a jeligét, valamint a személyes adatokat.

 

Díjak:

I. díj: 30.000 Ft

II. díj: 25.000 Ft

III. díj: 15.000 Ft

 

A leadás határideje, helyszíne: 2021. március 15.

SZTE NKI Kulturális Iroda (Dugonics tér 13.) Tel.: 544-045, 4045


*


A Szegedi Tudományegyetem Kulturális Irodája Szerelem Covid idején címmel Blog Pályázatot hirdet az egyetem nappali tagozatos hallgatói számára.


A pályázatra olyan blogokat várnak, amelyekben a szerző arról számol be, hogy hogyan változtatta meg a Covid-19 pandémia az életét, a mindennapjait (pl. tanulmányait, szabadidős tevékenységeit), hogyan hatott a kapcsolatrendszerére, gondolkodásmódjára. A pályázóknak egy konkrét időintervallumot kell megjeleníteniük az életükből, ami lehet akár egy-két nap, akár egy hét.


A beadott művek terjedelme maximum 5 gépelt oldal (12-es betűméret, 1-es sorköz) lehet, az ennél hosszabb szövegeket a bírálók kizárják a versenyből.


A pályaműveket zárt, jeligével ellátott borítékban kell leadni személyesen vagy postai úton, amelyben egy újabb zárt boríték a jelige feloldását (név, kar, szak, évfolyam, értesítési cím, telefon, Neptun-kód) tartalmazza. Lehetőség van a munkák leadására emailben is az alábbi címeken: tajti.gabriella@szte.hu, csaszar.dorina@szte.hu. Az emailben leadott művek mellé is csatolni kell a jeligét, valamint a személyes adatokat.

 

Díjak:

I. díj: 30.000 Ft

II. díj: 25.000 Ft

III. díj: 20.000 Ft

 

A leadás határideje, helyszíne: 2021. március 25.

SZTE NKI Kulturális Iroda (Dugonics tér 13.) Tel.: 62/544-045, 4045


A hallgatói pályázatokhoz kapcsolódó adatvédelmi tájékoztató az alábbi oldalon érhető el.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek