SZTE Info

Hallgatók jelentkezését várja a Demola

Demola várja mindazok jelentkezését, akik vágyat éreznek magukban, hogy egy csapat részeként, professzionális mentorálás mellett egy innovatív és kihívást jelentő projektben vegyenek részt.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Úgy érzed, hogy nem teszel szert elég gyakorlati tudásra az egyetemi évek alatt, vagy nem tudod, hogy hogy tűnj ki a tömegből? Csatlakozz a Demola programhoz, ahol egy valós üzleti problémát kell megoldanod egy nemzetközi csapat tagjaként. A Demola Global hálózat egy szervezet, amelynek célja a hallgatók és ipari partnerek összekötése és együttműködése egy 8 hetes projekt időszak keretében.


Az ipari partnerek harmadik alkalommal küldték el a szervezőknek esettanulmányukat, amikre várják a hallgatói/kutatói innovatív megoldásokat. Ez egy kiváló lehetőség új készségek elsajátítására, csapatban dolgozásra és gyakorlati tudás megszerzésére.


A 2020 tavaszi szemeszterben egy esettanulmányt kell feldolgoziuk a jelentkezőknek, amit megtekinthetnek itt.


A programban való részvétel legfontosabb előnyei:


  • 2 tanulmányi kreditpont
  • Ösztöndíjprogramba beszámítható
  • Erős hozzáadott érték a CV-ben
  • Vállalkozói és problémamegoldó készségek elsajátítása
  • Kapcsolatépítés

Demola várja mindazok jelentkezését, akik vágyat éreznek magukban, hogy egy csapat részeként, professzionális mentorálás mellett egy innovatív és kihívást jelentő projektben vegyenek részt. A helyek korlátozottak, úgyhogy jelentkezz mihamarabb és mutasd meg, hogy mire vagy képes!


A programra március 27-éig van lehetőséged jelentkezni és várhatóan április 1-jén indul egy Kick-off eseménnyel, ahol minden résztvevő megismerheti egymást.


Jelentkezéshez keresd Huszár Attilát, a huszar.attila@rekt.szte.hu email címen vagy jelentkezz közvetlenül a weboldalon.

 

További információ:

Demola program tájékoztató: https://virtus.szte.hu/1379-2/

SZTE Virtus: https://virtus.szte.hu/

Demola hivatalos honlap: https://www.demola.net/

Facebook: https://www.facebook.com/sztevirtus/


SZTEinfo


Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

esza_felso

SZTEmagazin

2020. május 26.

IMG_9666

Marton Ákos Barnabás és Vinkó Leó fiatal festőművészek, mindketten a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Kar rajz szakán végeztek. Évek óta alkotnak együtt, és dekorálnak: szórakozóhelyeken, fürdőben és épületek hatalmas tűzfalain csodálhatjuk meg monumentális munkáikat. Az alkotópárossal aktuális megbízásuk helyszínén beszélgettünk.

SZTEtelevízió

2019. augusztus 07.

kiemelt_Berenyi_Antal

Berényi Antal, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézet adjunktusa és kutatócsoportja azonosította azt az agyterületet, amely azoknak a ritmusoknak a keletkezéséért felelős, amelyek alvás közben a rövidtávú memóriából áttöltik az emléknyomokat a hosszú távú memóriába. A felfedezés segít annak a megértésében, miként tudunk emlékezni. Azt is felderítették, hogy a különböző epilepszia-típusok hogyan alakulnak ki az agyban. A kutatócsoport munkájáról dokumentumfilmben mesél az SZTE agykutatója.