Bezár

Hírarchívum

A Zöld Egyetem

Stresszmentes nap a TIK-ben

Stresszmentes nap a TIK-ben

2019. április 17.
1 perc

Ismét megrendezi stresszmentes napját a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központja. Április 24-én, szerdán egész nap várják az egyetem hallgatóit a TIK kiállítási terében és az épület melletti parkban rendezett programokra.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A stressz már évezredekkel ezelőtt is ismert volt, ám ma már napjaink népbetegségének tartják. Kiváltó oka lehet traumatikus esemény, próbatétel vagy konfliktus. Tünetei az ingerlékenység, a fáradtság, a gyakori fejfájás és az alvászavar. Ha a szervezet nem képes megbirkózni az adott élethelyzettel, testi és lelki szinten is jelentkezhetnek a káros hatások. Ez ellen kíván fellépni a Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központ csapata: 2019. április 24-én 10 órától stresszmentes napot tartanak.


A rendezvényen számtalan program várja az érdeklődőket: ping-pongozás, tollaslabdázás, társasjátékok, valamint egész napos chillezés a napágyakon. A sport és pihenés mellett szakképzett pszichológusok tartanak személyes tanácsadást arról, hogyan lehet a stresszt csökkenteni, annak felhalmozódását elkerülni.

 

A részletes programot is tartalmazó meghívó itt elérhető.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek