Bezár

Hírarchívum

Jótékonysági est az SZTE Onkoterápiás Klinika javára

Jótékonysági est az SZTE Onkoterápiás Klinika javára

2015. november 30.
1 perc

„Valami kis szerelem” címmel szerveznek jótékonysági estet 2015. december 7-én, 19 órától a Kisszínházban. Az est bevételével a Kelemen János Alapítvány a Szegedi Daganatgyógyításért szervezetet támogatják.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Kelemen János Alapítvány a Szegedi Daganatgyógyításért alapítvány pár éve arra tekintettel alakult, hogy egyre nagyobb számban, s szinte minden családot érintően megnövekedett daganatos betegek gyógyítását elősegítse. Ennek keretében vállalta a Szegedi Tudományegyetem Onkoterápiás Klinika működésének támogatását, a betegellátás minőségének javítását, a betegellátás körülményeinek fejlesztését. A klinika munkatársainak szakmai továbbképzése, a klinikán folyó tudományos kutatómunka támogatása, a klinika nemzetközi szakmai-tudományos kapcsolatinak fejlesztése és a klinikán folyó oktatási tevékenység támogatása is az alapítvány céljai közé tartozik. Emellett támogatja a daganatos betegségek megelőzésével és gyógyításával kapcsolatos ismeretek széles körű terjesztését, a daganatos betegségek elleni küzdelem segítését.

 

Az Alapítvány támogatására jótékonysági estet szerveznek 2015. december 7-én, 19 órától a Kisszínházban. Belépő: 3.000 Forint/fő. Fellépnek: Gyarmati István, Bajza Viktória, Vajda Júlia, Dr. Magyarossy József, Tandi Flóra, Károlyi Klára, „AranyEzüst” Quartett, Rácz Lali, Beslin Anita, Veszelovszki Anita, Hódosy Ildikó, Pocsaki István, Gera János és Raffa József.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek