Bezár

Hírarchívum

Idén is pályázható a Dél-alföldi Innovációs Díj

Idén is pályázható a Dél-alföldi Innovációs Díj

2012. június 04.
1 perc

Idén is meghirdeti a Magyar Tudományos Akadémia Szegedi Területi Bizottságának elnöksége a régió három kereskedelmi és ipari kamarájával (Bács-Kiskun, Békés, Csongrád Megye Kereskedelmi és Iparkamarái), valamint a Dél-alföldi Regionális Innovációs Ügynökség KhE.-vel a Dél-alföldi Innovációs Díj pályázatát.

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A pályázat célja a dél-alföldi régióban a vállalkozások, valamint a feltalálók által a három megye területén létrejött szellemi alkotások elismerése és az innovációs tevékenység, illetve a technológiai transzfer támogatása.

Pályázni lehet bármely új, illetve saját feltalálói tevékenységen alapuló, továbbá iparilag alkalmazható, valamint piacképes megoldást tartalmazó innovációs eredménnyel.

A fent nevezett szervezetek képviselőiből álló szakmai kuratórium innovációs díjjal jutalmazza a három megye területéről a Szegedi Akadémiai Bizottsághoz 2012. szeptember 30-ig beérkezett pályamunkákat. Az elbírálás határideje 2012. október 30. Az eredményeket, a díjazott pályamunkákat 2012 novemberében a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából, a Szegedi Akadémiai Bizottság székházában (6720 Szeged, Somogyi utca 7.) mutatják be.

A kuratórium döntéseinek előkészítését a Dél-alföldi Regionális Innovációs Ügynökség KhE. szakmai tanácsaival segíti. A pályázattal kapcsolatos információk az MTA SZAB honlapján megtalálhatók: http://mta.hu/cikkek/?node_id=25749

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek