Bezár

Hírarchívum

2012. December

1 2 
2012. december 01.
2 perc

Az iszlám Európájáról tartottak előadást november 29-én a szegedi Katolikus Házban. A rendezvény célja az volt, hogy megismertessék a jelenlévőket az iszlám azon arcával, amelyet a különböző híradásokból nem ismerhetnek.

Marsha_Ivins

2012. december 01.
2 perc

Marsha S. Ivins amerikai űrhajósnő tart angol nyelvű előadást a Szegedi Tudományegyetemen. Az ötszörös „űrnő” szegedi bemutatkozására minden érdeklődőt vár az SZTE december 5-én (szerdán) 14 órától az egyetem Tanulmányi és Információs Központja (Szeged, Ady tér 10.) Kongresszusi termébe.

szab_dijatado_kiemelt

2012. december 01.
3 perc

Idén harmincnégy fiatal jelentkezett a Szegedi Akadémiai Bizottság ifjúsági pályázatára, közülük huszonnégy jelentkező munkáját ismerték el valamilyen díjjal vagy oklevéllel.

 

 

2012. december 01.
3 perc

2013 márciusának utolsó hetében és április első hetében a Szegedi Tudományegyetem ad otthont az Országos Tudományos Diákköri Konferencia (OTDK) jogász, biológus, orvos- és egészségtudományi, valamint a sporttudományi szekcióinak.

 

Nov_innovacios_klub_kiemelt

2012. december 01.
2 perc

A Szegedi Tudományegyetem Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatósága és a NOS-Szeged Kft. 2012 nyarán azzal a céllal hozta létre az SZTE Innovációs Klubot, hogy egy olyan közösséget építsen ki, ahol a tagok inspiratív légkörben közösen gondolkodnak, és ahol az egyedi ötleteket közösen vitathatják meg.

 

fuveszkert_kiemelt

2012. december 01.
2 perc

Három ütemben fejleszti infrastruktúráját, illetve végez élőhely-rekonstrukciót a kilencvenéves egyetemi füvészkert – november 30-án a második fázis hivatalos lezárására került sor, melynek révén többek között egy európai színvonalú üvegházat kapott a létesítmény.

 

1 2 

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek