Bezár

Hírarchívum

Kiosztották az Universiaden eredményesen szerepelt sportolók kitüntetéseit

Kiosztották az Universiaden eredményesen szerepelt sportolók kitüntetéseit

2010. április 12.
1 perc

Április 8-án Budapesten tartotta a Magyar Egyetemi Főiskolai Sportszövetség (MEFS) éves közgyűlését. A tanév hazai és nemzetközi sportmunkájának értékelésén kívül a MEFS közgyűlésén kiosztották az Universiaden eredményesen szerepelt sportolók kitüntetéseit.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Magyar Egyetemi Főiskolai Sportszövetség (MEFS) évente 34 sportágban rendezett MEFOB döntők eredményei alapján összetett pontversenyt is hirdet. A 2008/2009. tanév összetett pontversenyében az SZTE 18 sportágban indított versenyzőket és a második helyet szerezte meg a Semmelweis Egyetem (TF) mögött. Gyarmat Zsolt hallgatói díjat kapott az SZTE keretein belül a kosárlabda sportágban több éven keresztül végzett szervezői tevékenységéért.

Említésre került a XI. Egyetemi Főiskolai Evezős Világbajnokság is, amire 20 ország nevezett és az SZTE szervezésében Szeged Város, a Magyar Egyetemi Főiskolai Sportszövetség és a Magyar Evezős Szövetség közreműködésével kerül lebonyolításra 2010. augusztus 13-15 között Szegeden a Maty éri Nemzeti Kajak-kenu és Evezős Olimpiai Központban.

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek