Bezár

Hírarchívum

Jokuti_Andras_fekvo

A világhírű étteremkritikus, Jókuti András előadása Szegeden

A világhírű étteremkritikus, Jókuti András előadása Szegeden

2023. szeptember 27.
1 perc

A Mentor(h)áló változatos kínálatából természetesen nem maradhat ki a hazai és nemzetközi gasztrokultúra legjelesebb képviselőinek bemutatása sem - Széll Tamás 2018 tavaszi és Mautner Zsófi 2021-es őszi Mentor(h)álós vendégszereplése után most egy újabb gasztroguru Szegeden!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Október 3-án, kedden este a Mentor(h)áló őszi évadának egyik legkülönlegesebb előadója, a világ egyik legismertebb étteremkritikusa, hazánk népszerű gasztrobloggere, Jókuti "Világevő" András érkezik Szegedre, az IH Rendezvényközpontba.

Jókuti András több mint tíz évvel ezelőtt indította el Világevő című blogját, azóta bejárta a világ legjelentősebb éttermeit, olyan helyekre is bejutott, ahol földi halandók aligha kaphatnak asztalt. A világ legfontosabb szakácsversenyének, a Lyonban megrendezett Bocuse d'Or-nak eddigi egyedüli magyar ceremóniamestere, hivatalos műsorvezetője, de emellett vezette már a cukrász-világbajnokság, a Coupe du Monde de la Pâtisserie versenyét is.

Jókuti András "idegenvezetésével" izgalmas utazást tehetnek az érdeklődők a fine dining és a Michelin-csillagos éttermek világába. Az október 3-án 18 órakor kezdődő előadás során nem mindennapi gasztroélmények és sztorik kerülnek terítékre Dél-Amerikától Japánig, Grönlandtól Szlovéniáig.

Jegyek személyesen az IH Rendezvényközpontban és online, a https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/JOKUTIANDRAS231003 oldalon kaphatók.

Erre az előadásra a Szegedi Tudományegyetem dolgozói és hallgatói SZTE-kártya felmutatásával kedvezményes jegyeket vásárolhatnak a rendezvény helyszínén, az IH Rendezvényközpontban.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek