Bezár

Hírarchívum

apolasi_verseny_borito

Remekeltek a "Kardi angyalai": országos döntőbe jutottak az ápolás szakmai versenyen

Remekeltek a "Kardi angyalai": országos döntőbe jutottak az ápolás szakmai versenyen

2023. november 20.
1 perc

Vármegyénk tizenegy csapatából az SZTE SZAKK Belgyógyászati Klinika Kardiológiai Centrum "Cardi-angyalai" fantázianevű csapata nyerte meg az ápolás szakmai verseny területi elődöntőjét.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

2023. november 18-án rendezték meg a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara ápolás szakmai versenyének területi elődöntőjét. A versenyen tizenegy csapat vett részt Csongrád-Csanád vármegyéből. A magas színvonalú szakmai vetélkedőnek az SZTE Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar adott otthont. A több órán át tartó megmérettetésen elméleti és gyakorlati feladatokat is meg kellett oldani a szakdolgozóknak.

A versenyt a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Belgyógyászati Klinika Kardiológia Centrum "Cardi-angyalai V3.0" fantázianevű, négy fős csapata nyerte meg. Kozma Judit, Böröcz Beatrix, Zadravecz Emma és Kovács Kitti Mária ápolók kiváló teljesítményükkel az elismerő oklevelek és a serleg mellet pénzjutalomban is részesültek, valamint bejutottak az országos döntőbe, ami 2024 tavaszán, Budapesten lesz.

SZTEinfo

Borítókép: Zadravecz Emma, Kozma Judit, Horváth Zsuzsanna, Kovács Kitti Mária és Böröcz Beatrix. Fotó: SZTE SZAKK Belgyógyászati Klinika

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek