Bezár

Hírarchívum

Gyarmathy_Eva

Milyen lesz a tanulás és az iskola világa a 21. században?

Milyen lesz a tanulás és az iskola világa a 21. században?

2023. június 01.
1 perc

Már csak néhány nap, és a Mentor(h)áló meghívására újra Szegedre érkezik Prof. dr. Gyarmathy Éva Prima-díjas klinikai és neveléslélektani szakpszichológus, az MTA TTK Kognitív Idegtudományi és Pszichológiai Intézet tudományos főmunkatársa, Magyarország vezető oktatási szakembere!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Gyarmathy Éva szakszerű, hiteles és tartalmas előadásaiból minden alkalommal sokat meríthetünk. Szegeden és környékén is komoly "rajongótábora" van.

Az előadást jó szívvel ajánlják a szervezők valamennyi olyan érdeklődőnek, aki akár otthon (szülőként, nagyszülőként), akár munkája során (óvodapedagógusként, tanítóként, tanárként, oktatóként) felelősséget érez a magyar gyermekek és fiatalok tanulása és nevelése, a magyar iskola fejlesztése iránt.

Milyen lesz a holnap iskolája? Szükség van-e egyáltalán a ma ismert iskolára? Mit, hol és hogyan fogunk tanulni a 21. század következő évtizedeiben? - ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk.

Az előadás címe: Tanulás és iskola a 21. században.

Időpontja: 2023. június 5. hétfő 18.00

Helyszíne: IH Rendezvényközpont, Szeged, Felső Tisza-part 2.

Jegyek személyesen az IH Rendezvényközpontban és online, a https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/GYARMATHYEVA230605 oldalon kaphatók.

Az előadásra a Szegedi Tudományegyetem dolgozói és hallgatói SZTE-kártya felmutatásával kedvezményes jegyeket vásárolhatnak a rendezvény helyszínén, az IH Rendezvényközpontban.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek