Bezár

Hírarchívum

Desing Fesztivál Szegeden

Design- és művészetmenedzsment fesztivál Szegeden

Design- és művészetmenedzsment fesztivál Szegeden

2023. április 17.
1 perc

2021 szeptemberében a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karon is elindult a Design- és művészetmenedzsment mesterképzés, a legelső évfolyam fejében pedig egyúttal megszületett a Fesztivál ötlete is. A fiatalok idén tavasszal, május 4-én és 5-én harmadik alkalommal rendezik meg az eseményt, amely 2023-ban a függetlenség témája köre épül. A kétnapos rendezvénynek a Grand Café ad otthont.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A III. Design- és művészetmenedzsment fesztivált az SZTE BTK Design- és művészetmenedzsment mesterszakos hallgatói szervezik, hallgatótársaik, szakmabeliek, szegedi fiatalok és minden érdeklődő számára. A kétnapos rendezvény célja, hogy népszerűsítse a művészeteket, bemutassa a magyar tervezőket és alkotókat szélesebb körben, ezzel együtt szakmai párbeszédeket kezdeményezzen és közben felpezsdítse a művészeti életet Szegeden.

A fesztivál tervei hosszú távra szólnak, mely tervekben továbbra is elsődleges a hallgatói kezdeményezés és összefogás megtartása egy olyan rendezvény megszervezésére, amely a legkülönfélébb művészeti ágakat hivatott összefogni, akár többnapos rendezvénysorozatban.

A panelbeszélgetések mellett élőzenés programok is lesznek, illetve a rendezvény időtartama alatt a helyszínen egy tervezőikiállítás is megtekinthető lesz.

Az esemény ingyenes, de asztalfoglalás javasolt.

SZTEinfo
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek