Bezár

Hírarchívum

szenatusvalasztas

Még tart a szenátusválasztás első fordulója

Még tart a szenátusválasztás első fordulója

2022. október 04.
1 perc

Október 5-én 15 óráig jelölhetnek tagokat a Szegedi Tudományegyetem polgárai a Szenátusba. A jelölések több egyetemi helyszínen is leadhatóak.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetemen a nemzeti felsőoktatásról szóló törvény értelmében négyévente általános szenátusválasztást kell tartani. A 2022. évi szenátusválasztás első fordulóját (jelölés) 2022. október 3. és 5. között rendezik meg.

A vezetői megbízással nem rendelkező oktatók, kutatók, tanárok képviselőjének megválasztása tekintetében az Egyetem egy választási egységet alkot. Az alkalmazotti kategóriában szavazati joggal rendelkező valamennyi egyetemi polgár mind a két fordulóban (jelölés-szavazás) az SZTE Regionális Tudástranszfer és Szolgáltató Központ földszint 5. számú termében (6720 Szeged, Dugonics tér 13.) élhet szavazati jogával. Az SZTE Mezőgazdasági Kar szavazati joggal rendelkező polgárai az SZTE Mezőgazdasági Kar Dékáni Hivatal V. ép. fszt. 3. irodájában (6800 Hódmezővásárhely Andrássy út 15.) adhatják le jelölésüket és szavazatukat.

Az egyéb – nem oktatói, kutatói, tanári – munkakörben foglalkoztatottak képviselőjének megválasztása tekintetében az Egyetem egy választási egységet alkot. Az alkalmazotti kategóriában szavazati joggal rendelkező valamennyi egyetemi polgár mind a két fordulóban (jelölés-szavazás) a Szeged, Tisza Lajos körút 107. faliszámú Gazdasági Hivatal épületének földszint 14. sz. irodájában jogosult voksait leadni. Az SZTE Mezőgazdasági Kar szavazati joggal rendelkező polgárai az SZTE Mezőgazdasági Kar Dékáni Hivatal V. ép. fszt. 3. irodájában (6800 Hódmezővásárhely Andrássy út 15.) adhatják le jelölésüket és szavazatukat.

Az általános szenátusválasztással kapcsolatos információk itt érhetőek el.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek