Bezár

Hírarchívum

kozma-vizkeleti-daniel-bucsu-a-mamahoteltol-es-papabanktol

Búcsú a mamahoteltől és papabanktól

Búcsú a mamahoteltől és papabanktól

2022. október 17.
1 perc

Az idei ősz sikerelőadója, Kozma-Vízkeleti Dániel október 26-án, szerdán este 18 órakor egy igazi slágertémával tér vissza a Mentor(h)áló Pedagógiai esték című sorozatába.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Hogyan történik/történhet a szülői házról való leválás folyamata? Mi ebben a felnövekvő nemzedék életfeladata? Hogyan búcsúzhat el a szülői nemzedék több évtizedes életfeladatától, melybe eddig energiái döntő részét fektette? Mi segít a szintlépésben, az életfeladatok beteljesítésében, a személyes felelősség vállalásában? Ezekre a kérdésekre is választ ad Kozma-Vízkeleti Dániel kiképző család-pszichoterapeuta, klinikai szakpszichológus, aki már három alkalommal is frenetikus sikerű előadást tartott a Mentor(h)áló vendégeként.

Kirepülés a mamahotelből, búcsú a papabanktól - a felnőtté válás, a saját lábunkra állás egyik legnehezebb időszaka, mérföldköve ez. Érzékeny, de egyre több családot érintő téma következik - humoros "csomagolásban"!

További részletek és jegyek itt. Az előadásra a Szegedi Tudományegyetem dolgozói SZTE-kártya felmutatásával, hallgatói pedig diákigazolvány felmutatásával kedvezményes jegyeket vásárolhatnak a rendezvény helyszínén, az IH Rendezvényközpontban.

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek