Bezár

Hírarchívum

pexels-homelane-com-1776574

Lakásokra pályázhatnak az SZTE hallgatói

Lakásokra pályázhatnak az SZTE hallgatói

2022. március 08.
2 perc

Az IKV Zrt. pályázatot hirdet önkormányzati tulajdonban álló, egyetemi és főiskolai hallgatók részére fenntartott 2 db garzonlakás bérbeadására.

 

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A lakásbérleti szerződéskötésre irányuló pályázatot az az egyetemi vagy főiskolai hallgató nyújthatja be, aki:

  1. Szegeden tanul, felsőfokú oktatási intézmény nappali tagozatos hallgatójaként,
  2. igazoltan házas, vagy élettársi kapcsolatban él,
  3. 35. életévét még nem töltötte be,
  4. vagy a jogszabályban foglalt feltételek alapján az elhelyezésből nem kizárt.

 

A szerződéskötés legfontosabb tudnivalói:

  • A bérleti szerződés a hallgatói jogviszony időtartamára, de legfeljebb 5 éves határozott időtartamra szól. A bérleti jogviszony meghosszabbítására nincs lehetőség, a bérleti jogviszony megszűnését követően a bérlő elhelyezéséről saját maga köteles gondoskodni.
  • A pályázat benyújtásához szükséges dokumentációt 3.000,-Ft ellenében 2022. március 03. napjától lehet megvásárolni az IKV Zrt. Ügyfélszolgálatán (Szeged, Dáni u. 14-16.).
  • A pályázati dokumentáció tartalmazza a részletes pályázati kiírást, a pályázati lapokat (I. és II. számú), az előzetesen elfogadott értékelési szempontokat, a jövedelemigazoláshoz, valamint a hallgatói jogviszony fennállásának és a kollégiumi elhelyezésnek az igazolásához, továbbá a meghatalmazáshoz szükséges nyomtatványt.
  • A részletes pályázati kiírás az IKV Zrt. (Szeged, Dáni u. 14-16.) és a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán (Szeged, Széchenyi tér 11.) valamint internetes honlapunkon (www.ikv.hu) és a Szegedi Tudományegyetem SZTE Egyetemi Faliújságon (elektronikus formában: https://u-szeged.hu/egyetemi-faliujsag) tekinthető meg. A pályáztatott lakásokról a www.szegedingatlanok.hu. oldalon is tájékozódhatnak.
  • A pályázatokat 2022. március 18. napjáig lehet benyújtani a Szegedi Tudományegyetem Oktatási Igazgatóságához, „IKV Zrt. lakáspályázat” megjelöléssel (6720 Szeged, Dugonics tér 13. II. em. 242-es iroda, Révészné Kiss Andrea, Balogh-Báthory Zsuzsanna, H-Cs: 8.00-16.00, P: 8.00-12.00).
  • A pályázat eredményéről a pályázók írásban kerülnek értesítésre.

A pályázati kiírás letölthető PDF formátumban.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek