2023. október 5., csütörtök

karrier_napok_logo SZTE Állásbörze 2023. október 10.

Felkészítő Programok 2023. október 5-10.


«||»

SZTE Karriernapok

Az SZTE Állásbörze idén ősszel, 2023. október 10-én (kedden), 10 és 17 óra között ismét az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs központban várja az érdeklődőket. Illetve a szokásos módon, a rendezvényt megelőző napokon a Felkészítő Programok keretében érdekes munkaerő-piaci előadásokkal, workshopokkal, személyre szabott tanácsadásokkal várunk Titeket.karriernapok

continental-SZTE-1200x400-v1

A Continental Mesterséges Intelligencia Fejlesztési Központjában újgenerációs szoftvermegoldásokat hozunk létre a biztonságkritikus rendszerek működtetéséhez és az autonóm vezetési funkciók biztosításához az új járművekben.

Vitusapotek

Vitusapotek2

Készen állsz egy izgalmas kalandra Norvégiában? Olyan elkötelezett gyógyszerészeket keresünk, akik csatlakoznának a Vitusapotekhoz, Norvégia egyik vezető gyógyszertárláncához.

GE

Mi abban segítünk, hogy a kezelőorvosok a lehető legjobb betegellátást tudják biztosítani.

A GE HealthCarenél azon dolgozunk, hogy orvostechnológiai eszközeinkkel, digitális és diagnosztikai megoldásainkkal, innovációinkkal segítsük az egészségügyi dolgozókat abban, hogy intelligens eszközök, adatok, elemzések, alkalmazások és szolgáltatások segítségével, valamit az Edison platform támogatásával gyorsabb és megalapozottabb döntéseket hozhassanak.

Egis

 

Az Egis Magyarország és Közép- és Kelet-Európa egyik vezető generikus gyógyszeripari vállalata. Tevékenységünk a gyógyszeripar teljes folyamatát átfogja a kutatás-fejlesztéstől a hatóanyag- és késztermék-gyártáson át az értékesítésig. Legfontosabb terápiás területeink a szív- és érrendszer, a központi idegrendszer, emellett korszerű terápiás lehetőségeket kínálunk onkológiai, valamint nőgyógyászati készítményekkel.