SZTE Karriernapok logo

Felkészítő Programok: 2021. október 14-19.

SZTE Karriernap: 2021. október 19., 10:00-17:00
«||»

SZTE Karriernapok

Végre újra személyesen! Az SZTE Karriernap idén ősszel, 2021. október 19-én (kedden), 10 és 17 óra között ismét az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs központban várja az érdeklődőket. Illetve a szokásos módon, a rendezvényt megelőző napokon, október 14-19-ig a Felkészítő Programok keretében érdekes munkaerő-piaci előadásokkal, workshopokkal, személyre szabott tanácsadásokkal várunk Titeket.


Az SZTE Karriernapok rendezvénysorozat kapcsán a Szervezők a hatályos jogszabályok és előírások alapján járnak el. A jelenleg hatályos rendelkezések értelmében a zárt térben tartott egyéb rendezvényen létszámtól függetlenül kizárólag a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt.


karriernapok

Florin Zrt.


A dinamikusan fejlődő szegedi Florin Zrt. élen jár a fertőtlenítő- és tisztítószerek, valamint a kozmetikai termékek fejlesztésében és gyártásában. Az elmúlt másfél évben kívül-belül teljesen megújult a vállalat szegedi központja, így aki ide jön dolgozni, a legkorszerűbb technológiával és modern gyártási és irodai környezettel találkozhat.

Continental


Életeket mentünk a mesterséges intelligencia felhasználásával a Continental budapesti Mesterséges Intelligencia Fejlesztési Központjának csapatával - interjú Dr. Lóránd Balázzsal, a fejlesztési központ vezetőjével

HTEC


The company will commit to job creation, talent development and investment in the local market.

Semilab


A mikroelektronika és a hálózati technológiák legújabb eredményei a modern termelés robbanásszerű átalakulását, az ipar 4.0 kialakulását eredményezték. Az „okos” eszközök egymással hálózati összeköttetéseken keresztül hatékonyan kooperálnak, így termelékenyebb autonóm ipari folyamatok jönnek létre.