karrier_napok_logo SZTE Állásbörze 2024.10.15.

«||»

SZTE Karriernapok

Az SZTE Állásbörze idén ősszel, 2024. október 15-én (kedden), 10 és 17 óra között ismét az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs központban várja az érdeklődőket. Illetve a szokásos módon, a rendezvényt megelőző napokon a Felkészítő Programok keretében érdekes munkaerő-piaci előadásokkal, workshopokkal, személyre szabott tanácsadásokkal várunk Titeket.karriernapok

A GE HealthCare-nél az innováció biztosítja azokat a lehetőségeket, amely révén az orvostechnológiai berendezéseinkre, digitális és diagnosztikai megoldásaira építve segítjük az egészségügyi dolgozókat abban, hogy gyorsabb és megalapozottabb döntéseket hozhassanak.

VIB_Employer_Branding_Workday_Banner

Csatlakozz egy több, mint 275 éves családi vállalathoz és formáld Te a jövőt!

Continentam_AM_PR_cikk

A Continental Mesterséges Intelligencia Fejlesztési Központjában újgenerációs szoftvermegoldásokat hozunk létre a biztonságkritikus rendszerek működtetéséhez és az autonóm vezetési funkciók biztosításához az új járművekben.

kep_1

Enable customers to make the world healthier, cleaner and safer, this is the mission of Thermo Fisher Scientific, a global provider of scientific solutions, serving customers in various industries such as research, healthcare, and applied markets.