SZTE Karriernapok logo

Felkészítő Programok: 2022. április 7-12.

SZTE Állásbörze: 2022. április 12.


«||»

SZTE Karriernapok

Végre újra személyesen! Az SZTE Állásbörze idén tavasszal, 2022. április 12-én (kedden), 10 és 17 óra között ismét az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs központban várja az érdeklődőket. Illetve a szokásos módon, a rendezvényt megelőző napokon a Felkészítő Programok keretében érdekes munkaerő-piaci előadásokkal, workshopokkal, személyre szabott tanácsadásokkal várunk Titeket.karriernapok

STARSCHEMA04

A magyar big data tudás értékes exportcikké vált, és ebben nagy érdemei vannak a Starschema Kft-nek. A budapesti cégnek főként nemzetközi nagyvállalatok, köztük Fortune 500-as óriások adnak megbízásokat, hogy az üzleti folyamataik során keletkező információtengerben értékes összefüggéseket találjanak.

Roche_9622

A Roche Szolgáltató (Európa) Kft. küldetése, hogy kivételes értéket biztosítsunk partnereinknek, lehetővé téve számukra, hogy betegközpontú tevékenységekre összpontosítsanak

EPG_Banner_Image_1170x430_PR_article_2022

Az Envision Pharma Groupnál 2001 óta segítjük a gyógyszeripari és biotechnológiai cégeket, két üzleti területen: egyrészt a tudományos kommunikáció és stratégia, másrészt az ehhez kapcsolódó szoftveres megoldások terén.

MicrosoftTeams-image_27

A Microsoft vezető hazai partnereként szakembereinkkel és innovatív üzleti megoldásainkkal azért dolgozunk, hogy segítsük ügyfeleinket stratégiai céljaik elérésében. Csatlakozz hozzánk, és a mi tudásunk a te szakmai sikered lesz!