SZTE Karriernapok logo

Felkészítő Programok: 2022. október 13-18.

SZTE Állásbörze: 2022. október 18.


«||»

SZTE Karriernapok

Az SZTE Állásbörze idén ősszel, 2022. október 18-án (kedden), 10 és 17 óra között ismét az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs központban várja az érdeklődőket. Illetve a szokásos módon, a rendezvényt megelőző napokon a Felkészítő Programok keretében érdekes munkaerő-piaci előadásokkal, workshopokkal, személyre szabott tanácsadásokkal várunk Titeket.karriernapok

FLORIN

Az idén 65 éves szegedi Florin Zrt.-nél egyszerre találhatod meg a tradíciót és folyamatos fejlődést. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy már több mint hat évtizede 100%-ban magyar tulajdonú cégként sikerült elérnünk, hogy a tavalyi évre egy teljesen megújult, 21. századi gyárat építettünk fel 4.0-ás ipari technológiával.

Büszkék vagyunk arra, hogy magyar vállalkozásként képesek vagyunk ellátni az egész országot fertőtlenítőszerrel, és hogy élen járunk a fertőtlenítő- és tisztítószerek, valamint a kozmetikai termékek fejlesztésében és gyártásában.

Bonafarm


Bonafarm Csoport Magyarország egyik meghatározó élelmiszergazdasági vállalatcsoportja, közel 9000 dolgozót foglalkoztat. Állásajánlataink széles sprektumot fednek le. Több ágazatban is képviseltetjük magunkat: növénytermesztés, takarmánygyártás, állattenyésztés, borászat, húsfeldolgozás, tejtermékelőállítás.

STARSCHEMA04

A magyar big data tudás értékes exportcikké vált, és ebben nagy érdemei vannak a Starschema Kft-nek. A budapesti cégnek főként nemzetközi nagyvállalatok, köztük Fortune 500-as óriások adnak megbízásokat, hogy az üzleti folyamataik során keletkező információtengerben értékes összefüggéseket találjanak.

Roche_9622

A Roche Szolgáltató (Európa) Kft. küldetése, hogy kivételes értéket biztosítsunk partnereinknek, lehetővé téve számukra, hogy betegközpontú tevékenységekre összpontosítsanak