Bezár

Hírarchívum

fotopalyazat_1

Korlátok Nélkül címmel fotópályázatot hirdet az SZTE Biológia Intézet

Korlátok Nélkül címmel fotópályázatot hirdet az SZTE Biológia Intézet

2022. március 21.
1 perc

Van egy jó ötleted, esetleg már le is fotóztad? Pályázz az SZTE BiológiaIntézet kiírására és mutasd meg művészi oldalad! A Korlátok nélkül című Fotópályázaton, minden hallgató és munkatárs nevezésére számítunk, osszd meg velünk, hogyan látod a világot a fényképezőgépeden keresztül!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Pályázni kizárólag kinyomtatott (min. 20*30 cm) képekkel lehet, bármely témában. A kritériumok alapján: a kép nem sértheti mások személyiségi jogait, nem sértheti más fél szerzői jogát, védjegyét vagy szellemi tulajdonát. A képek ledáskor egy GDPR nyilatkozat aláírásával szükséges nyilatkozni a fenti feltételek teljesüléséről!

 

Egy fő maximum 3 képpel nevezhet. Az alkotások, fotók elkészítéséhez technikai megkötés nincs. A zsűri által kiállításra kiválasztott fotókat digitális formában is le kell adni.

 

A pályázatra beküldött fotók közül az SZTE Biológia Intézet zsűrije választja ki a nyertes képeket. A közönségdíjat a Biológia Intézet aulájában kiállított képekre beérkező szavazatok alapján ítélik oda. A kiállítás 2022. március 28. és 2022. április 13. között látható.

  • 1. helyezett díja: 50 000 Ft

  • 2. helyezett díja: 30 000 Ft

  • 3. helyezett díja: 20 000 Ft

  • Közönségdíjas: a Biológia Intézet ajándékcsomagja

A fotók leadásának határideje: 2022. március 23. A fotókat a Növénybiológiai Tanszék (6726 Szeged) Közép fasor 52 ) 218-as szobájában lehet leadni munkanapokon 8 és 16 óra között.

Részletesebb információkat itt olvashat.

Forrás és fotó: SZTE TTIK – Biológia Intézet

SZTinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek