Bezár

Hírarchívum

tanfolyam

Emelt szintű érettségi tanfolyamok indulnak az SZTE Junior Akadémián!

Emelt szintű érettségi tanfolyamok indulnak az SZTE Junior Akadémián!

2022. augusztus 23.
1 perc

Kiváló tanárokkal, magas színvonalú oktatással, online és tantermi részvételi lehetőséggel ismét indulnak emelt szintű érettségi felkészítő tanfolyamok a Szegedi Tudományegyetemen.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A 100 órás képzések októbertől április végéig tartanak, a résztvevők próbaérettségivel tesztelhetik tudásukat. A meghirdetett tantárgyak között szerepel a magyar nyelv és irodalom, matematika (közép és emelt szinten), történelem, angol, német, biológia, fizika, kémia, földrajz és az informatika.

A tanulásnak már a távolság sem állhatja útját: a tantermi órák mellett online is indulnak tanfolyamok. A jelentkezőket nemcsak a kedvező 60 ezer forintos képzési díjjal támogatja az SZTE Junior Akadémia: a részletfizetési lehetőség mellett ismét elindul a Junior Nagykövet Program, melynek keretében korlátozott számban ingyenes részvételi lehetőségre pályázhatnak a szociálisan rászoruló illetve a kiemelkedő tanulmányi eredménnyel rendelkező diákok.

A képzés árát ráadásul visszakaphatja az a hallgató, akit a tanfolyam elvégzését követő tanévben felvesznek a Szegedi Tudományegyetemre. Emellett early bird kedvezménnyel is élhet, aki augusztus 31-ig jelentkezik: ők a tavalyi áron vehetnek részt a felkészítőn.

Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 25.

Jelentkezési lehetőség: https://juniorakademia.szte.hu/emelt-szintu-erettsegire-felk-tanfolyamok/

SZTE-info

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek