Bezár

Hírarchívum

mefs_gala

Átvették díjaikat az SZTE kitüntetett sportszakemberei

Átvették díjaikat az SZTE kitüntetett sportszakemberei

2021. november 26.
1 perc

A Magyar Egyetemi – Főiskolai Sportszövetség (MEFS) megtartotta hagyományos Év Egyetemi Sportolója Díjátadó Gáláját. Az elismeréseket a Testnevelési Egyetemen, a hatályban lévő járványügyi intézkedések betartásával adták át. Az SZTE Sportközpont munkatársait is díjazták.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Rangos elismerésben részesült májusban a Szegedi Tudományegyetem Sportközpontjának két oktatója, amelyet a járványhelyzet miatt akkor nem vehettek át. A személyes találkozásra és a díjak átvételére 2021. november 25-én került sor. Dr. Boros Gyeviné Sziklai Andreát, a Szegedi Tudományegyetem Sportközpont munkatársát, Csik Ferenc Ezüstplakettel ismerték el, Ferentzi-Almási Dóra Gabriella, a Szegedi Tudományegyetem Sportközpontjának oktatója pedig Németh Angéla díjat vehetett át.

sportdij_mefs

A díjazottakról korábban részletesen is írtunk.

A Szegedi Tudományegyetemet képviselte az eseményen Dr. Tokodi Margaréta, az SZTE Sportközpont vezetője és Fekete György Rudolf, az SZTE Sportstratégiai referense is.

Az ünnepélyes díjátadón beszédet mondott Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, Prof. Dr. Merkely Béla, a MEFS alelnöke és a Magyar Olimpiai Bizottságot (MOB) alelnöke, Schmidt Gábor is. A sportvezető kiemelte, a MOB-nál is fontos a kettős életpálya. - A tanulás mellett a sport is nagyon fontos. Külön öröm, hogy az újonnan megalakult MOB Sportolói Bizottság mindegyik tagja diplomás – jelentette be Schmidt Gábor. Az eseményen esküt tett a 2021-es Téli Universiadéra utazó magyar csapat.

mefs_szt

További részletek olvashatóak az eseményről itt.

SZTEinfo/Lévai Ferenc

Fotó: MEFS, Fekete György

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek