Bezár

Hírarchívum

Coursera-Facebook

A Facebook által igazolt közösségi média marketing képzés az SZTE-n - nem csak egyetemi polgároknak

A Facebook által igazolt közösségi média marketing képzés az SZTE-n - nem csak egyetemi polgároknak

2021. március 10.

A Szegedi Tudományegyetemen mostantól elérhetőek a közösségi média óriás által ellenőrzött és jóváhagyott tartalmú kurzusok. Az egyetem polgárai a féléves képzéshez a Coursera for SZTE programon keresztül ingyenes hozzáférést igényelhetnek, és azok is részt vehetnek benne, akik nem hallgatói az SZTE-nek. Számukra magyar nyelvű bevezető készült a Coursera felületén. A képzés különlegessége, hogy Facebook Certified Digital Marketing Associate vizsgával zárul, ami Facebook-tanúsítással rendelkező digitálismarketing-szakember végzettséget igazol.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Facebook és a Coursera 2020 őszén kötött arról megállapodást, hogy a 4000-nél több képzést kínáló online oktatási felületen kifejezetten a közösségi média marketing részleteivel foglalkozó kurzusokat indítanak nemzetközi szakértők közreműködésével. A hat kurzus elvégzését a Facebook által jegyzett igazolás támasztja alá, illetve úgynevezett professional certificate (szakmai igazolás) nevű dokumentum bizonyítja - ami kitűnő ajánlólevél a közösségi média marketing szakmában. Ez a fajta szakmai igazolás, a professional certificate egyre népszerűbb a tanulni vágyók körében, akik rövid idő alatt szeretnének gyakorlati ismeretekre és igazolt tudásra szert tenni.

 

Az angol nyelvű kurzusok elvégzéséhez a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának oktatói, Dr. Prónay Szabolcs és Huszár Sándor készítettek előkészítő, bevezető kurzust magyar nyelven, kifejeztten azok számára, akik nem az egyetem hallgatójaként szeretnének a képzésben részt venni. A marketing alapjait és a közösségi média marketing legfontosabb ismereteit összegző online tananyag amellett, hogy felkészít az angol nyelvű kurzusokra, és a Facebook vizsgára, azok elvégzése alatt is folyamatos mentorálást kínál. Tehát, ha valakinek segítségre, konzultációra van szüksége a Facebook kurzusok teljesítése közben, szakemberektől kérheti ezt a minél sikeresebb tanulás érdekében.

 

A Szegedi Tudományegyetemen a Coursera for SZTE programban a világ vezető egyetemeinek és vállalatainak tanfolyamai érhetők el. A Facebook professional certificate képzés különlegessége, hogy erre azok is beiratkozhatnak, akik nem az egyetem polgárai. A beiratkozásnak nincs tanulmányi vagy szakmai előfeltétele. Ajánlott az angol nyelv középszintű (B2-es, középszintű érettségi szint) ismerete, ám nem feltétel a közösségi médiában való tájékozottság.

 

A képzés ideje hat hónap, és a következő kurzusokat, ismereteket tartalmazza:

 

 • Facebook marketing: mit, miért, hogyan? - első lépések
 • Bevezetés a közösségi média marketingbe
 • Közösségi média menedzsment
 • A közösségi média hirdetések alapjai
 • Facebook hirdetések
 • Közösségi média marketing kampányok mérése és optimalizálása
 • Összefoglaló kurzus a Digital Marketing Associate Certification Exam előtt

 

A Facebook közösségi média marketing képzés előnyei:

 

 • A Facebook által ellenőrzött és igazolt tananyag.
 • A Facebook által jegyzett tanúsítás a teljesítésről.
 • Rugalmas, online tanulás a világ legnagyobb oktatási platformján.
 • Magyar nyelvű bevezető és mentorálás.

 

A képzés és a Coursera for SZTE programban való részvétel az SZTE polgárai számára ingyenes, hozzáférés itt igényelhető.

 

Akik jelenleg nem az SZTE polgárai, a féléves képzésen bevezető áron, 99 ezer forint ellenében vehetnek részt. Jelentkezni a Coursera oldalán lehet.

 

Pár szó a Courseráról

A Coursera a világ legnagyobb online oktatási platformja, ahol a legjobb egyetemek - köztük a Yale, a John Hopkins, a Michigani Egyetem, és olyan vállalatok, mint a Google, a Facebook és az IBM - 19 nyelven indítanak több mint 4 ezer kurzust. Hatalmas tapasztalattal a legprofibb online oktatást kínálják.


Miért jó a Coursera for SZTE programban tanulni? Mert az SZTE polgárai korlátlan számban és ingyenesen végezhetik el a képzéseket, amelyek a legmagasabb színvonalon nyújtanak kiegészítő ismereteket az egyetemi tanulmányokhoz. Ezek a rugalmas időbeosztással teljesíthető online tanfolyamok segítenek, hogy az SZTE-s diploma még értékesebb legyen!

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek