Bezár

Hírarchívum

IMG_0006

Hűsítő jégkrémmel lepték meg az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ dolgozóit

Hűsítő jégkrémmel lepték meg az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ dolgozóit

2021. június 25.
1 perc

Az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ dolgozóit ízletes jégkrémmel lepték meg - a finomságot a Szent-Györgyi Albert Rotary Club, Szeged és a Szeged Első Lions Club tagjai adták át az egészségügyi dolgozóknak.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A többféle ízvilágú és kiszerelésű édességből az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinika és Gyermek-Egészségügyi Központ, a Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika dolgozói, a Neurológiai Klinika, az Idegsebészeti Klinika, a Traumatológiai Klinika munkatársai, az Ortopédiai Klinika a II. számú Belgyógyászti Klinika és Kardiológiai Központ Hematológiai osztályának dolgozói kaptak.


fagyi_2


fagyi_5


Elekes Zoltán, a Szent-Györgyi Albert Rotary Club, Szeged képviseletében elmondta: a négy millió forintnyi adományból, amely 11.058 doboz fagylaltot jelentett - és egy szolnoki, a Rotary Clubot támogató cég biztosította - az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ dolgozói mellett a szegedi mentőállomás, a kormányhivatal és a szegedi rendőrkapitányság, valamint a katasztrófavédelem munkatársait is kaptak. Emellett az elmúlt egy hétben a Clubok tagjai a környező települések oktatási intézményeiben tanuló diákoknak is örömet okoztak, akik a bizonyítványuk mellett a jótékonysági akciónak köszönhetően egy-egy jégkrémet is hazavihettek.


fagyi_4


A Szent-Györgyi Albert Rotary Club, Szeged oszlopos tagja kiemelte: nagyon fontosnak tartják megköszönni az egészségügyben dolgozóknak azt az erőn felüli teljesítményt, amit az elmúlt másfél évben nyújtottak.


fagyi_1


fagyi3




SZTEinfo - Pósa Tamara

Fotó: Bobkó Anna

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek