Bezár

Hírarchívum

weboldal_nyito_karier

Résztvevő cégek jelentkezését várja az SZTE az Online Karriernapokra

Résztvevő cégek jelentkezését várja az SZTE az Online Karriernapokra

2021. február 25.
2 perc

Elindult a jelentkezés a cégek számára az SZTE Online Karriernapokra, melyet 2021. április 13-14. között rendeznek a Szegedi Tudományegyetem CooSpace felületén. A szervezők várják az állást kínáló cégek, illetve a mikrovállalkozások és szolgáltatók jelentkezését is az online eseményre.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Jelenleg is tart a jelentkezési időszak azon cégek számára, amelyek szeretnének bemutatkozni az egyetem jelenlegi és volt hallgatói előtt, illetve nyitott pozíciókat és egyéb szolgáltatásokat kínálnak nekik.

 

Az esemény a Szegedi Tudományegyetem Coospace felületén zajlik majd, melynek eredeti célja a felsőoktatásban jellemző tanulási-tanítási folyamatok tartalmi támogatása online környezetben. A CooSpace olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek elősegítik a kapcsolattartást, tartalommegosztást és szervezési tevékenységet. A beépített tartalommegosztási és kommunikációs eszközök révén az SZTE Online Karriernapok kiváló színtere ez a felület.

 

A Szegedi Tudományegyetem hallgatói jól ismerik a CooSpace-t, hiszen tanulmányaik során, kurzusaikhoz kapcsolódóan folyamatosan használják. Emellett kiemelkedő előnye, hogy az SZTE összes aktív hallgatója tagja a rendszernek, egyúttal az SZTE Online Karriernapok színterének is. Illetve a szervezők a korábban végzett, állást kereső hallgatóknak is biztosítanak hozzáférést a CooSpace-hez.

 

A szervezők néhány újdonsággal készülnek az őszi rendezvény tapasztalatai alapján. Az első és legfontosabb, hogy amely cég 2021. február 28-ig beadja jelentkezését, az kedvezményes áron vehet részt a karriernapokon. A CooSpacen több olyan eszközt tettek elérhetővé a szervezők, amelyek hatékonyabbá teszik a kétirányú kommunikációt, és aktív részvételre buzdítják a látogatókat is.

 

A mikrovállalkozások és szolgáltatók egy közös színtérben jeleníthetik meg aktuális állásajánlataikat, illetve álláskeresőknek szóló programjaikat és szolgáltatásaikat. A nagyobb cégek pedig saját hozzáférést és önálló színteret kapnak a felületen, melyre maguk tölthetik fel ajánlataikat.

 

Jelentkezési határidő a cégek számára: 2021. március 26. (péntek)

 

A választható megjelenésekről, a jelentkezés menetéről részletes leírás az alábbi linken olvasható.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

    Kapcsolódó hírek