SZTE Info

weboldal_nyito_karier

Résztvevő cégek jelentkezését várja az SZTE az Online Karriernapokra

Elindult a jelentkezés a cégek számára az SZTE Online Karriernapokra, melyet 2021. április 13-14. között rendeznek a Szegedi Tudományegyetem CooSpace felületén. A szervezők várják az állást kínáló cégek, illetve a mikrovállalkozások és szolgáltatók jelentkezését is az online eseményre.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Jelenleg is tart a jelentkezési időszak azon cégek számára, amelyek szeretnének bemutatkozni az egyetem jelenlegi és volt hallgatói előtt, illetve nyitott pozíciókat és egyéb szolgáltatásokat kínálnak nekik.

 

Az esemény a Szegedi Tudományegyetem Coospace felületén zajlik majd, melynek eredeti célja a felsőoktatásban jellemző tanulási-tanítási folyamatok tartalmi támogatása online környezetben. A CooSpace olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek elősegítik a kapcsolattartást, tartalommegosztást és szervezési tevékenységet. A beépített tartalommegosztási és kommunikációs eszközök révén az SZTE Online Karriernapok kiváló színtere ez a felület.

 

A Szegedi Tudományegyetem hallgatói jól ismerik a CooSpace-t, hiszen tanulmányaik során, kurzusaikhoz kapcsolódóan folyamatosan használják. Emellett kiemelkedő előnye, hogy az SZTE összes aktív hallgatója tagja a rendszernek, egyúttal az SZTE Online Karriernapok színterének is. Illetve a szervezők a korábban végzett, állást kereső hallgatóknak is biztosítanak hozzáférést a CooSpace-hez.

 

A szervezők néhány újdonsággal készülnek az őszi rendezvény tapasztalatai alapján. Az első és legfontosabb, hogy amely cég 2021. február 28-ig beadja jelentkezését, az kedvezményes áron vehet részt a karriernapokon. A CooSpacen több olyan eszközt tettek elérhetővé a szervezők, amelyek hatékonyabbá teszik a kétirányú kommunikációt, és aktív részvételre buzdítják a látogatókat is.

 

A mikrovállalkozások és szolgáltatók egy közös színtérben jeleníthetik meg aktuális állásajánlataikat, illetve álláskeresőknek szóló programjaikat és szolgáltatásaikat. A nagyobb cégek pedig saját hozzáférést és önálló színteret kapnak a felületen, melyre maguk tölthetik fel ajánlataikat.

 

Jelentkezési határidő a cégek számára: 2021. március 26. (péntek)

 

A választható megjelenésekről, a jelentkezés menetéről részletes leírás az alábbi linken olvasható.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

esza_felso

SZTEmagazin

2020. november 11.

Nyito_Tanevnyiton_1940_11_11

Mit az üzen a 148, a 80 és a 18 évvel ezelőtti november 11. a Szegedi Tudományegyetem mai polgárainak? 2020. november 11-én, az SZTE Egyetem Napján ünneplés helyett a Covid-19-pandémia leküzdésére fókuszál a szegedi universitas is. A jelen tudományos, egészségügyi, logisztikai és emberi problémái megoldásához talán erőt adhatnak SZTE három „első rektora” november 11-hez kötődő gondolatai.

SZTEtelevízió

2019. augusztus 07.

kiemelt_Berenyi_Antal

Berényi Antal, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézet adjunktusa és kutatócsoportja azonosította azt az agyterületet, amely azoknak a ritmusoknak a keletkezéséért felelős, amelyek alvás közben a rövidtávú memóriából áttöltik az emléknyomokat a hosszú távú memóriába. A felfedezés segít annak a megértésében, miként tudunk emlékezni. Azt is felderítették, hogy a különböző epilepszia-típusok hogyan alakulnak ki az agyban. A kutatócsoport munkájáról dokumentumfilmben mesél az SZTE agykutatója.