SZTE Karriernapok logo

Felkészítő Programok: 2021. október 14-19.

SZTE Karriernap: 2021. október 19., 10:00-17:00
Információk céges partnereinknek

Az SZTE Karriernapok a régió legnagyobb álláskeresési fóruma, ahol regionális és országos cégeknek egyaránt lehetősége van felvenni a személyes kapcsolatot az álláskeresőkkel, és megismertetni velük az adott céget, aktuális állásajánlataikat, gyakornoki programjaikat.


Partnereink diploma előtt álló, frissdiplomás, illetve akár néhány éves szakmai tapasztalattal rendelkező fiatal álláskeresőkre is számíthatnak rendezvényünkön. Látogatóink felkészültségét az eseményt megelőző napokban, a Felkészítő Programok alkalmával színvonalas, személyre szabott tanácsadásokkalsegítjük, hogy kiemelkedő tudással és magabiztossággal induljanak neki a rendezvénynek.


A jelentkezési határidő: 2021. szeptember 21. (kedd)


Az SZTE Karriernapok rendezvénysorozat kapcsán a Szervezők a hatályos jogszabályok és előírások alapján járnak el. A jelenleg hatályos rendelkezések értelmében a zárt térben tartott egyéb rendezvényen létszámtól függetlenül kizárólag a koronavírus ellen védett személy, valamint a felügyelete alatt lévő tizennyolcadik életévét be nem töltött személy vehet részt.


Amennyiben a COVID-19 járványhelyzet kapcsán, illetve az azzal kapcsolatos jogszabályokban változás történik, a szervezők a rendezvényt érintő változásokról írásban tájékoztatják a kiállítónak jelentkezett cégek képviselőjét.