SZTE Info

_DSC0947

Segítsük együtt az SZTE könyvtár munkáját!

Ismét az olvasók véleményére kíváncsi az SZTE Klebelsberg Könyvtár. A 2021. április 12-étől induló olvasói elégedettségmérésben mindenki véleményére kíváncsiak. A felmérés célja, hogy a könyvtár az olvasók igényeire alakíthassa a szolgáltatásait.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Tudta, hogy az SZTE Klebelsberg Könyvtár szórakoztató irodalmat kínáló Szieszta és SCIeszta tematikus polcai az olvasók ötlete volt? Vagy, hogy a Kölcsönözz ki egy könyvtárost kezdeményezés is a korábbi évek olvasói elégedettségmérésének köszönhető?


Az SZTE Klebelsberg Könyvtár 2021. április 12-étől kezdődően ismét olvasói elégedettségmérést folytat. A felmérésben minden felhasználó, így az SZTE munkatársai, dolgozói, oktatói és kutatói, valamint a hallgatók véleményére is számítanak a könyvtár munkatársai.


A felmérésről bővebben a könyvtár honlapján lehet olvasni. A kérdőív pedig ide kattintva is elérhető.


Az olvasói elégedettségmérés kitöltése körülbelül 10 percet vesz igénybe, és a kitöltők között ajándékcsomagokat is kisorsolnak!


A könyvtár munkáját segítik azok, akik kitöltik az elégedettségmérést, ugyanis a szolgáltatási portfólió kialakításában kiemelten fontos tényező az olvasók véleménye. A korábbi évek felméréseiről készített összefoglaló itt elérhető.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

esza_felso

SZTEmagazin

2021. október 11.

Ot_evet_laktam_varosodban_nyito

Hol tanult és hol lakott Radnóti Miklós szegedi egyetemistaként? Mely versei kötődnek Szegedhez? Ezekre a kérdésekre is választ kapott, aki részt vett az SZTE 25. Őszi Kulturális Fesztivál Radnóti emléksétáján. A program az alábbi „útmutatás” alapján megismételhető.

SZTEtelevízió

2019. augusztus 07.

kiemelt_Berenyi_Antal

Berényi Antal, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézet adjunktusa és kutatócsoportja azonosította azt az agyterületet, amely azoknak a ritmusoknak a keletkezéséért felelős, amelyek alvás közben a rövidtávú memóriából áttöltik az emléknyomokat a hosszú távú memóriába. A felfedezés segít annak a megértésében, miként tudunk emlékezni. Azt is felderítették, hogy a különböző epilepszia-típusok hogyan alakulnak ki az agyban. A kutatócsoport munkájáról dokumentumfilmben mesél az SZTE agykutatója.