Bezár

Hírarchívum

alumni_uni_tudasmuhely

Az innováció sikere és bukása – jön a következő Alumni Uni

Az innováció sikere és bukása – jön a következő Alumni Uni

2021. április 26.
2 perc

Folytatódik az SZTE Alma Mater Alumni Uni – Tudásműhely című előadássorozata: a következő részben az innováció témáját járja körbe Dr. Lengyel Balázs és Huszár Sándor, Koppány Enikő moderálásával.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Milyen tényezők befolyásolják az egyes innovatív termékek és szolgáltatások terjedését? Mit tekinthetünk innovációnak? Tanulható-e az innovatív szemlélet, vagy ez egy olyan tulajdonság, amit már eleve meghatározott a szocializációs közegünk? Hogyan hat az innovációs szemlélet a vállalkozói kedvre és a startupokra? Az Alumni Uni – Tudásműhely következő előadásában többek között ezekre a kérdésekre is keresi a választ Dr. Lengyel Balázs, az SZTE GTK egykori hallgatója, aki jelenleg az ELKH KRTK munkatársa, az Agglomeráció és Társadalmi Kapcsolathálózatok kutatócsoport vezetője és Huszár Sándor, az SZTE GTK oktatója, marketing ügynökség vezető, startup tulajdonos. A beszélgetés moderátora Koppány Enikő, az SZTE Stratégiai és Fejlesztési Főigazgatóság, Üzletfejlesztés szakcsoportvezető, az SZTE Virtus Vállalkozáskatalizátor Program koordinátora.


A járványhelyzet miatt a stúdióbeszélgetést online lehet majd követni, április 29-én 17 órától az SZTE Alma Mater Facebook oldalán.


Az Alumni Uni – Tudásműhely az SZTE Alma Mater rendhagyó rendezvénysorozata. Az eseményeken két előadó jár körbe egy azonos témát más-más szemszögből, majd a rövid, nagyjából 20-30 perces előadások után a rendezvény második felében egy moderátor segítségével beszélgetnek a felvetett kérdésekről.


A korábbi Alumni Uni előadások az SZTE Alma Mater YouTube csatornáján érhetők el. ACULATI_ELEMinfoblokk_kedv_final_CMYK__ESZA


Az előadások az EFOP-3.4.3-16-2016-00014 azonosító számú, „ A Szegedi Tudományegyetem oktatási és szolgáltatási teljesítményének innovatív fejlesztése a munkaerő-piaci és a nemzetközi verseny kihívásaira való felkészülés jegyében” elnevezésű projekt részeként valósul meg.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek