Bezár

Hírarchívum

nyito

Édes köszönet az oltakozást segítő egészségügyi dolgozóknak

Édes köszönet az oltakozást segítő egészségügyi dolgozóknak

2021. április 02.
2 perc

„A köszönet szóhoz mindig valami pozitív, édes érzés párosul. Ez most egy tortában tárgyiasult” – mondta Juhász Tünde. A Csongrád-Csanád megyei kormánymegbízott, a megyei oltási munkacsoport nevében köszönte meg az egészségügyi dolgozóknak az oltakozásban nyújtott megfeszített munkát. Prof. Dr. Lengyel Csaba, az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ elnöke kiemelte, hogy közös a munka, közös a felelősség és közös a cél is: a járvány legyőzése.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

– A köszönet szavaival érkeztünk azokhoz az egészségügyi dolgozókhoz, akik az elmúlt három hónapban a megye polgárainak oltásában részt vettek – hallottuk Juhász Tündétől 2021. április 2-án az I. Számú Szakorvosi Rendelőben. A Csongrád-Csanád Megyei kormánymegbízott az A Cappella Cukrászda 100 szeletes tejszínes csokoládétortájával érkezett a helyszínre. – Húsvét alkalmából is megfogalmazódik bennünk a remény, amit a feltámadás is magában hordoz, hiszen bízunk abban, hogy egyszer sikerül legyőznünk ezt a járványt – mondta a kormánymegbízott. Hangsúlyozta: hálás a Szegedi Tudományegyetemnek a partnerségért és együttműködésért.


IMG_9698_honlapra


Az egészségügyi dolgozók nevében Prof. Dr. Lengyel Csaba, az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ elnöke mondott köszönetet. Leszögezte: az oltási munkacsoporttal végzett munka hatalmas logisztikai, epidemológiai feladat. Közös a munka, közös a felelősség és közös a cél is. – Az, hogy ennyire gördülékenyen, ilyen jól, szinkronban tudtuk végezni ezt a munkát, nagyszerű tapasztalat mindannyiunk számára. A különböző egységek, szervezetek között olyan baráti kapcsolatok alakultak ki, amelyek nagymértékben megkönnyítették azt, hogy a gyakran és gyorsan változó körülményekhez mindig időben tudjunk alkalmazkodni, simán gördülékenyen tudjuk elvégezni a feladatainkat – fogalmazott a Klinikai Központ elnöke.


Prof. Dr. Lengyel Csaba megköszönte a munkacsoport által irányított oltási folyamatban résztvevő minden dolgozó kiváló munkáját, amellyel egyre közelebb kerülünk a célhoz: hogy mindannyian felszabadulhassunk a jelenlegi nyomás alól és le tudjuk győzni a járványt.


IMG_9690_honlapra
Az eseményen az SZTE képviseletében megjelent: Dr. Csoma Zsanett, a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ oltópont vezetője, Prof. Dr. Lengyel Csaba, a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ elnöke, Dr. Sümegi Viktória, a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ orvosigazgató-helyettese, Dr. Dexler Donát, a Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ orvosigazgatója, Dr. Bodó Gabriella főgyógyszerész, az SZTE Központi Gyógyszertár vezetője.

Az eseményen készült videó itt megtekinthető:


SZTEinfo

Fotó: Bobkó Anna

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek