SZTE Info

Logópályázatot hirdet a Bartók Béla Művészeti Kar nappali tagozatos hallgatók számára

A Szegedi Tudományegyetem Bartók Béla Művészeti Kara első alkalommal rendezi meg a Bartók Béla Művészeti Napokat, melyet ettől az évtől kezdve minden évben, Bartók Béla születésnapjának hetében terveznek megtartani. Ehhez a rendezvénysorozathoz szeretnének egy olyan logót, mely a jövőben kísérője lesz az eseményeknek. A pályázat elbírálását követően a beadott pályaművekből kiállítást rendeznek.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Elvárások a pályamunkákkal kapcsolatban:

  • kreatív, de Bartók Bélához méltó logó
  • lehet bármilyen téma Bartók Béla munkásságával kapcsolatban, nem csak zene
  • Bartók Béla nevének ötletes felhasználása

 

Díjak:
I. helyezett: 30.000,- FT
II. helyezett: 20.000,- FT
III. helyezett: 10.000,- FT

Egy pályázó több tervvel is nevezhet. A pályaműveket PDF formátumban kérjük beadni a majo-petri.georgina@zmk.szte.hu e-mail címre. A pályázatot kísérő e-mailben meg kell adni a pályázó adatait (név, kar, szak, évfolyam, telefonszám, e-mail cím, Neptun kód).


A leadás határideje: 2020. március 16.

 

A logó végső változata eltérhet az I. díjazott pályaműtől.


A pályázathoz kapcsolódó adatkezelési tájékoztató elérhető itt.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

esza_felso

SZTEmagazin

2020. január 27.

Kiemelt_Zolnay_Kriszta

Szeged és London között ingázik: a Richter igazgatósági tagja, multinacionális gyógyszercégeket képviselt a nemzetközi porondon, most a pénz és az egészségügy metszéspontján végez szakértői munkát a Tisza-parti város Kígyó Patikája tulajdonosaként is ismert dr. Zolnay Kriszta. Az SZTE Gyógyszerésztudományi Karán végzett szakemberrel életútjáról beszélgetve megtudtuk, időnként miért kérdezi önmagától: „Ez tényleg velem történt meg?”

SZTEtelevízió

2019. augusztus 07.

kiemelt_Berenyi_Antal

Berényi Antal, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézet adjunktusa és kutatócsoportja azonosította azt az agyterületet, amely azoknak a ritmusoknak a keletkezéséért felelős, amelyek alvás közben a rövidtávú memóriából áttöltik az emléknyomokat a hosszú távú memóriába. A felfedezés segít annak a megértésében, miként tudunk emlékezni. Azt is felderítették, hogy a különböző epilepszia-típusok hogyan alakulnak ki az agyban. A kutatócsoport munkájáról dokumentumfilmben mesél az SZTE agykutatója.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *