Bezár

Hírarchívum

rektori_kiemelt_nagy

Már lehet jelentkezni a 2020 februárjában induló keresztféléves képzésekre

Már lehet jelentkezni a 2020 februárjában induló keresztféléves képzésekre

2019. október 30.
2 perc

Megkezdődött a 2020-as keresztféléves felvételi eljárás. Október 15-től november 15-ig jelentkezhetnek a hallgatók az SZTE hat karán meghirdetett, februárban induló mesterképzésekre.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem hat kara - a BTK, az ETSZK, a GTK, az MK, az MGK és a TTIK - hirdet keresztféléves képzéseket, amelyekre 2019. november 15-ig lehet jelentkezni. A keresztféléves felvételivel kapcsolatos információk az SZTE keresztféléves képzési oldalán olvashatóak.


Nappali és levelező tagozaton, államilag finanszírozott és önköltséges formában hirdet mesterképzéseket a keresztféléves felvételi eljárásban a Szegedi Tudományegyetem 2020-ban. A hallgatók az SZTE 6 karán, 25 szak közül választhatnak november 15-ig.


A Bölcsészettudományi Kar filozófia, hungarológia, kommunikáció- és médiatudomány, valamint vallástudomány szakokon hirdet mesterképzéseket. Az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar szociálpolitika mesterképzésére lehet jelentkezni. A Gazdaságtudományi Kar marketing, nemzetközi gazdaság és gazdálkodás (angol nyelven), pénzügy és vállalkozásfejlesztés szakokon indít mesterképzéseket a keresztfélévben. A Mérnöki Karra élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnöki, élelmiszermérnöki, gépészmérnöki, műszaki menedzser, mechatronikai mérnöki szakokra lehet jelentkezni. A Mezőgazdasági Kar vidékfejlesztési agrármérnöki mesterképzést indít februárban.

A Természettudományi és Informatikai Kar alkalmazott matematikus, csillagászat, fizikus, gazdaságinformatikus, info-bionika mérnöki, vegyész mesterképzésekre várja a hallgatókat nappali képzésben. Mérnökinformatikus, környezetmérnöki és programtervező informatikus mesterképzésekre nappali és levelező tagozatra is lehet jelentkezni.


A keresztféléves képzésekre jelentkezni elektronikusan a felvi.hu E-felvételi szolgáltatásán keresztül lehet. A jelentkezéskor már meglévő dokumentumokat a jelentkezéssel egy időben kell feltölteni az E-felvételibe. A jelentkezési határidő után szerzett dokumentumok feltöltésének határideje 2020. január 9-e. A ponthatárokat várhatóan 2020. január 23-án hirdetik ki.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek