Bezár

Hírarchívum

VII_veradas

VII. Nagy SZTE Véradás

VII. Nagy SZTE Véradás

2019. december 02.
1 perc

A rendkívül sikeres SZTE véradások után Mikulás előtt is segíteni hívják az egyetemi polgárokat: december 5-én 9 és 17 óra között várnak minden jelenlegi és leendő véradót az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központba.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A donoroknak lehetőségük van egyéni időpont foglalására is, de e nélkül is számítanak az önkéntesekre. Időpontfoglalás az Országos Vérellátó Szolgálat honlapján, ide kattintva lehetséges.


Az értékes ajándékcsomag mellett mindenki kap véradást tanúsító karszalagot, amelyhez az Izometria jóvoltából egy kupon is jár, ami egy aerobic vagy konditermi edzésre váltható be. A donorok azzal is profitálhatnak, hogy véradás után meghatározzák vércsoportjukat, továbbá fertőző májgyulladás (B és C vírus), AIDS (HIV) és szifilisz szűrővizsgálaton is részt vehetnek.


SZTE_VII_veradas


A rendezvény részét képezi a Vöröskereszt kampányának is, a kampánnyal és az értékes ajándékokkal kapcsolatos releváns információk itt találhatóak.


A véradáshoz szükséges okmányok: lakcímkártya, arcképes igazolvány és TAJ-kártya. Véradás előtt érdemes reggelizni és sok folyadékot inni.


SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek