Bezár

Hírarchívum

kiemelt_veradas

III. Nagy SZTE Véradás a TIK-ben

III. Nagy SZTE Véradás a TIK-ben

2019. március 29.
1 perc

Egy évvel ezelőtt arra kérték az SZTE polgárait, hogy mentsenek meg együtt 300 életet. A tavalyi véradás nem vár sikert hozott: 171 véradó 513 élet megmentéséhez járult hozzá. A rendkívül sikeres véradások után újra segíteni hívják az egyetemi polgárokat: az év 100. napján, április 10-én, a TIK-ben várják az önkéntes véradókat.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Április 10-én 10 és 17 óra között a József Attila Tanulmányi és Információs Központban várnak minden jelenlegi és első véradót – és most még magasabbra szeretné tenni a Szegedi Tudományegyetem a lécet: reményeik szerint az SZTE az elsők között nyerheti el a „Véradásbarát Felsőoktatási Intézmény” címet!


Időpont foglalás az Országos Vérellátó Szolgálat honlapján. A véradáshoz szükséges okmányok: lakcím kártya, arcképes igazolvány és TAJ-kártya. Véradás előtt érdemes reggelizni és sok folyadékot inni. A véradás menetéről itt olvasható bővebb tájékoztatás.


szte_veradas_2019


A szervezők a véradók önkéntes segítségét ajándékcsomaggal köszönik meg, amelynek tartalma egy, a Király Zöldség által felajánlott kedvezményre jogosító kupon, az UrbanGo "Nyomkereső kalandozás Szeged belvárosában" által felajánlott kedvezményes kupon, egy mórahalmi fürdőbelépő, egy 500 forintos Erzsébet utalvány, valamint víz és csokoládé. Emellett a véradók között 17 órakor értékes ajándékokat is kisorsolnak. Gazdára talál három darab Borháló ajándékcsomag, két darab Classic Cafe ajándékutalvány 5000-5000 forint értékben, két darab Lucky Pizzéria ajándékutalvány és három darab SZTE-s ajándékcsomag.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek