Bezár

Hírarchívum

idea_challenge_2019

Idea Challenge V4+Balkan ötletverseny

Idea Challenge V4+Balkan ötletverseny

2019. március 08.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság, a Tekrama, a GYEEK Klub, az INPUT Program és a SzegedBoost közreműködésével március 26. és 30. között rendezik meg az Idea Challenge V4+Balkan startup rendezvényt. A négynapos programsorozat kiemelkedő eseménye a március 29-i ötletverseny, ahol a V4-es és balkáni országokból érkező hallgatók dolgoznak egy valós üzleti kihíváson.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A résztvevők multidiszciplináris csapatokban dolgoznak ki különböző ipari vagy saját ötletekre megoldást, amelyet a többnapos verseny végén szakmai zsűri előtt prezentálnak. A verseny fókuszában a probléma hatékony megoldása, az értékteremtés, illetve a megvalósíthatóság állnak. Az ötletek kidolgozásában a résztvevőket a verseny teljes ideje alatt mentorok segítik, illetve felkészítő szakmai workshopokkal, céglátogatással és egyéb felkészítő programokkal, előadásokkal támogatják.

A verseny során a résztvevők megismerik azokat a technikákat, amelyek segítségével el tudnak indulni egy ötlet kidolgozásában, meg tudják nézni, hogy az ötletből indítható-e egy jövedelmező vállalkozás, illetve egy induló startup vállalkozás kezdeti lépéseit is megismerhetik. A versenyen résztvevők értékes ajándékokat nyerhetnek.

A rendezvényen való részvétel díjtalan, azonban a korlátozott férőhelyek miatt regisztrációhoz kötött! Regisztráció itt. A programsorozattal kapcsolatos további információk az esemény Facebook és Instagram oldalán érhetőek el.


A tavalyi rendezvényről készült videó az alábbiakban megtekinthető:


Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek