Bezár

Hírarchívum

Fejleszd prezentációs készségeid!

Fejleszd prezentációs készségeid!

2019. március 18.
1 perc

Szép eredményekkel büszkélkedhetsz, amit nem tudsz jól átadni? Posztert készítenél, de nem tudod, hogyan? Hiányzik az előadásaidból „az a kis plusz”? Akkor jelentkezz az SZTE DÖK prezentációs technikák eseményére, ahol elsajátíthatod a legfontosabb tudnivalókat és praktikákat. Az eseményre március 22-ig lehet jelentkezni.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Prezentációs technikák fejlesztését célzó rendezvényt szervez az SZTE Doktori Önkormányzata március 26-án 8 óra 30 perctől 18 óráig az SZTE TTIK Bolyai Épület II. emeletén. Az egész napos program célja, hogy fejlesszék a résztvevők prezentációs készségeit, és rávilágítsanak azokra a technikákra, melyekkel a tudományos eredmények átadása is sikeresebb lehet. Ebben két szakértő ad majd tanácsot előadásaik során az érdeklődőknek.


SZTE_DOK_prezentacio


A délelőtti gyakorlatok vezetője Seres Erika a Toastmasters Retorika Klub Szeged alapító tagja, a 2018-as magyar Toastmasters verseny győztese. Előadásaiból a résztvevők megtanulhatják, hogy hogyan kell meggyőző prezentációt készíteni 7 lépésben. Délután Kiss László csillagász, az MTA Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont főigazgatója tanítja majd az érdeklődőket. Előadásaiban téma lesz, hogy a konferenciákon, hogyan lehet a szakmai közönségnek átadni a tudományos eredményeket. Emellett szó lesz a pályázatírásról, mint speciális közlésről, és kitérnek arra is, hogy a gyakorlati imázs-menedzsment szempontjából, hogyan jelenik meg egy természettudós a médiában.


A program, melyre elsősorban doktorandusz hallgatókat várnak, regisztrációköteles. Jelentkezni az sztedok@gmail.com e-mail címen a név, doktori iskola, gyakorlat és/vagy előadás tárgyszóval lehet, március 22. 18:00 óráig. Az eseményre maximum 20 főt fogadnak, akiket a sikeres kiválasztásról március 23-án e-mailben értesítenek.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek