Bezár

Hírarchívum

Közép-kelet-európai kommunikációs seregszemlét tartanak Szegeden

Közép-kelet-európai kommunikációs seregszemlét tartanak Szegeden

2018. május 29.
1 perc

Háromnapos nemzetközi kommunikációs seregszemlét rendeznek május 30. – június 1. között a Szent-Györgyi Albert Agórába. Az angol nyelvű, 11. Közép-Kelet-Európai Kommunikáció és Média Konferenciát (CEECOM) az SZTE Kommunikáció és a Politológia Tanszék szervezi, melyen több, mint 110 előadó szerepel majd számos európai országot képviselve.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Nagyszabású nemzetközi konferenciát rendeznek Szegeden. Az SZTE Bölcsészettudományi Kar Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszéke, valamint az Állam- és Jogtudományi Kar Politológia Tanszéke közösen szervezi meg a 11. Central and Eastern European Communication and Media Conference-t (Közép-Kelet-Európai Kommunikációs és Média Konferencia - CEECOM).

 

Az angol nyelvű konferencia központi témái: az online/digitális terek, a fizikális politikai terek mint kommunikációs terek, a mediatizált terek általános kérdései, valamint a politika és média társadalmi és szabályozási kérdései. Ezekben a témakörökben több, mint 110 magyar és külföldi kommunikációs szakember, politológus, és további szakterületek képviselői osztják meg gondolataikat a résztvevőkkel május 30. – június 1. között a Szent-Györgyi Albert Agórában.

 

A nemzetközi konferencia megszervezésének lehetősége komoly eredmény és elismerés a Szegedi Tudományegyetem Kommunikáció- és Médiatudományi, valamint Politológia Tanszéke számára.


Az angol nyelvű konferencia részletes programja itt elérhető.


SZTEInfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek