Bezár

Hírarchívum

Duális képzés az SZTE TTIK Informatikai Intézetében

Duális képzés az SZTE TTIK Informatikai Intézetében

2018. május 10.
1 perc

A hallgatók és a szakmai partnerek bevonásával konferenciát rendez a duális képzésről 2018. május 18-án az SZTE Természettudományi és Informatikai Kar. A gyakorlatorientált oktatási forma tapasztalatait összegezve szó esik az új lehetőségekről is.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

– A szakmai napot egyaránt ajánljuk az érdeklődő hallgatóknak, valamint a régi és új vállalati partnereinknek – hangsúlyozta dr. Beszédes Árpád, egyetemi docens (SZTE Szoftverfejlesztés Tanszék), a duális képzéssel foglalkozó program egyik szervezője.

 

Milyen a duális képzés helyzete Magyarországon a felsőoktatásban és a cégeknél? Ennek az oktatási formának milyen lehetőségei nyílnak a Szegedi Tudományegyetem TTIK Informatikai Intézetében? Többek között ezekre a kérdésre is válaszolnak azon a duális képzésre fókuszáló konferencián, amelynek 2018. május 18-án, pénteken az SZTE Szoftverfejlesztés Tanszék (Dugonics tér 13., 1. emelet, tárgyalóterem) adott otthont.

 

– A rendezvényen beszámolunk a duális képzés hátteréről, céljairól, a jelenleg is zajló képzésekről és tapasztalatokról, illetve a közeljövőben tervezett fejlesztéseinkről – sorolta az egyetemi docens. Külön hangsúlyt kap annak a kérdésnek a megválaszolása, hogy a mesterszakokat miként lehet bevonni a programba

 

A Duális képzés az SZTE Informatikai Intézetében című szakmai rendezvény részletes programja olvasható itt: meghivo-dualisinformatika-szeged-2018

 

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek