Bezár

Hírarchívum

Klímainnovációs nyári egyetem SZTE-s hallgatóknak

Klímainnovációs nyári egyetem SZTE-s hallgatóknak

2018. január 22.
2 perc

2018. február 18-ig várja vállalkozó kedvű környezettudatos szemléletű, kiváló tanulmányi eredménnyel és magas szintű angol nyelvtudással rendelkező MSc vagy PhD hallgatók, valamint fiatal pályakezdők jelentkezését az ingyenes ’Journey’ nyári egyetemre a Climate-KIC. A programról 2018. február 12-én 18 órától információs estet tartanak Budapesten.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Climate-KIC Journey Európa legnagyobb klímainnovációs nyári egyeteme, ahol minden évben több, mint 400 diáknak nyílik lehetősége arra, hogy 3 illetve 5 hetes kurzus alatt a klímainnováció területén tudást és tapasztalatot szerezzen. A nyári egyetem célja, hogy felhívja a figyelmet a klímavédelemhez kapcsolódó üzleti lehetőségekre, és elősegítse a klímainnovációs ötletek valós üzleti tervekké válását. 2018-ban 11 Journey-t hirdetett meg a Climate-KIC 24 európai helyszínen.


A klímakutatás és vállalkozásfejlesztés legjobb nemzetközi szakemberei és két szakképzett coach segítik a diákokat, hogy a klímaváltozás negatív hatásaira megoldást nyújtó üzleti ötleteket, terveket dolgozzanak ki, mindezt különböző európai helyszíneken, nemzetközi, inspiráló környezetben.


A nyári egyetemre kiváló tanulmányi eredménnyel és magas szintű angol nyelvtudással rendelkező MSc, PhD hallgatók, és frissen végzett diplomások, fiatal szakemberek jelentkezését várjuk bármilyen szakterületről. A nyári egyetemen európai diákok számára a részvétel ingyenes.


A Journey egy remek lehetőség arra, hogy:

• Megismerkedj hasonló gondolkodású – a klímaváltozás elleni küzdelemben elhivatott, különböző szakmai hátterű európai fiatalokkal

• Találkozz olyan szakemberekkel, akik számítanak a tudományos, üzleti és politikai életben

• Elmélyülj a klímaváltozás kutatásában, annak tudományos, társadalmi, gazdasági és politikai összefüggéseiben

• Egy nemzetközi csapatban dolgozz két szakképzett coach vezetésével egy, akár a saját ötleteden alapuló klímainnovációs üzleti terv kialakításán és annak előadásán


Jelentkezési határidő: 2018. február 18.


A programról 2018. február 12-én 18 órától információs estet tartanak Budapesten az Anker köz 2-ben. FB esemény itt.

Az info esten való résztvételhez kérjük jelentkezz Budai Edinánál az education@ppis.hu címen.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek