Bezár

Hírarchívum

Miskolczi Ágnes képei a Máskép(p) legújabb kiállításán

Miskolczi Ágnes képei a Máskép(p) legújabb kiállításán

2017. október 16.
2 perc

Októberben is folytatódik az Alma Mater MÁSKÉP(P) kiállítás sorozata. Ezúttal Miskolczi Ágnes rajzai kerülnek bemutatásra. A fehéren-feketén: Álmok szárnyain címet viselő kiállítás megnyitóját október 18-án, 17 órától a TIK Café-ban tartják.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az SZTE Őszi Kulturális Fesztivál részeként 2017. október 18. – november 30. között tekinthető meg Miskolczi Ágnes Fehéren-feketén: Álmok szárnyain című kiállítása a TIK Caféban.


A művésznő így nyilatkozott alkotásairól:

„A rajzolás számomra több, mint egy hobbi, az a tevékenység, amivel teljesen kifejezhetem önmagam, azt, hogy éppen boldog vagyok, vagy szomorú, netán csalódott. Amikor rajzolok, a szívem és lelkem is beleöntöm egy-egy alkotásba, legyen az akár egy kreatív portré, vagy egyedi rajz. Szeretek csendesen kitűnni, úgy érzem, rajzolás közben semmit sem kell titkolnunk, egyszerűen csak kirajzolhatom magamból az érzéseket. Témákban, ami megragad, az álomvilág, a táncos mozzanatok, és a felhőtlen szerelem érzésének kifejezése. Ezek megtestesítésére mostanában nagyon megszerettem a zselés tollal való rajzolást, mert a végeredmény általában nagyon kontrasztos és izgalmas lesz, de emellett örömmel festek és veszek el a színek kavalkádjában is.”


Miskolczi Ágnes az SZTE Gazdaságtudományi Kar és az Állam- és Jogtudományi Kar volt hallgatója, jelenleg az SZTE Tanulmányi és Információs Központ, azaz a TIK kongresszusi vezetője.


Az SZTE Alma Mater Köztünk élő alkotók – MÁSKÉP(P) kiállítássorozat a volt és jelenlegi SZTE-s hallgatók és dolgozók műveit hivatott bemutatni az egyetemisták körében igen népszerű TIK Café-ban.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek