SZTE Info

KIR_MIR

Minőségirányítási rendszer belső auditor képzés a Mérnöki Karon

Az SZTE Mérnöki Kara minőségirányítási rendszer belső auditor képzést hirdet. Jelentkezési határidő a létszámtól függően a képzés kezdetéig, vagyis 2017. október 27-ig.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A képzést azon hallgatóknak ajánlják, akik ipari, gazdasági, szolgáltatási területen, nagyvállalkozásnál vagy KKV szervezeteknél tervezik jövőjüket, és azoknak a vállalkozás vezetőknek, akik az irányítási rendszer szabványátállásban érdekeltek, mert eredményes munkájukat elősegíti az aktuális szabvány követelmények megismerése és a belső auditori ismeretek megújítása.

A képzés célja az MSZ EN ISO 9001:2005 szabvány elsajátítása.

A képzés ideje: 2017.október 27-28.


Miért fontos a minőségirányítási rendszer?

-egyenletes minőség biztosítása

-szabályozott folyamatok, átláthatóság

-optimalizálás (erőforrások, kapacitások)

-teljesítmény mérés

-fejlett kommunikáció


A részletes felhívás itt elérhető.

A jelentkezési lap itt elérhető.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

esza_felso

SZTEmagazin

2020. január 27.

Kiemelt_Zolnay_Kriszta

Szeged és London között ingázik: a Richter igazgatósági tagja, multinacionális gyógyszercégeket képviselt a nemzetközi porondon, most a pénz és az egészségügy metszéspontján végez szakértői munkát a Tisza-parti város Kígyó Patikája tulajdonosaként is ismert dr. Zolnay Kriszta. Az SZTE Gyógyszerésztudományi Karán végzett szakemberrel életútjáról beszélgetve megtudtuk, időnként miért kérdezi önmagától: „Ez tényleg velem történt meg?”

SZTEtelevízió

2019. augusztus 07.

kiemelt_Berenyi_Antal

Berényi Antal, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézet adjunktusa és kutatócsoportja azonosította azt az agyterületet, amely azoknak a ritmusoknak a keletkezéséért felelős, amelyek alvás közben a rövidtávú memóriából áttöltik az emléknyomokat a hosszú távú memóriába. A felfedezés segít annak a megértésében, miként tudunk emlékezni. Azt is felderítették, hogy a különböző epilepszia-típusok hogyan alakulnak ki az agyban. A kutatócsoport munkájáról dokumentumfilmben mesél az SZTE agykutatója.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *