Bezár

Hírarchívum

Rajzolj és nyerj az Alma Mater Mikulás ünnepségen!

Rajzolj és nyerj az Alma Mater Mikulás ünnepségen!

2017. november 24.
2 perc

Rajzold le nekünk, te hogyan várod a Mikulást! Az SZTE Alma Mater rajzpályázat határideje: 2017. november 29. Az Alma Mater Mikulás 2017. december 5-én 16-19 óra között várja a TIK-be a gyerekeket.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Alma Mater rajzpályázatra hívja a Mikulást váró gyerekeket a Szegedi Tudományegyetem öregdiák szervezete. Három kategóriában lehet nevezni: „Aprónépek” a 0-3 éves korosztály jelszava, a 3-6 éves rajzoló gyerek itt „Manó”, míg a 6-10 éves „Törpe”. A Mikulást váró rajzokat 2017. november 29-ig lehet beküldeni az SZTE Alma Mater címére: 6722 Szeged, Honvéd tér 6., 33. iroda.


rajzplakat-01_jav

 

Közeleg az időszak, amikor kifényesítjük a csizmáinkat, papírra vetjük a kívánságaikat és várjuk a Mikulás érkezését.

 

A Mikulás immáron 12. alkalommal látogat el az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központba.

 

A 2017. december 5-én, kedden 16 órakor kezdődő SZTE Alma Mater Mikulás ünnepségen a gyerekek személyesen is találkozhatnak az ajándékosztó apóval. Érkezését a 16 órai gyülekező után, 17 órakor a Ramazurka Zenekar izgalmas műsora és a Mikulás Rajzverseny eredményhirdetése előzi meg. A mesébe illő este teljes ideje alatt kézműves-foglalkozás, a könyv- és a LEGO sarok, a varázslatos tudományok és a Képzerdő intelligens játszóház várja a gyerekeket.

 

Akik a helyszínen velünk lesznek: PDF Állat-és Környezetvédelmi Alapítvány, Képzerdő Intelligens Játszóház, SZTE Klebelsberg Könyvtár, LEGO Klub Szeged és a Tudáskapu.

A részvétel az Alma Mater tagoknak és csemetéiknek ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Az eseményre regisztrálni december 1-jén 12 óráig lehet!


almamater_mikulas_plakat-01

 

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek