Bezár

Hírarchívum

kiemelt_diplomaatado

Több mint hétszáz új diplomás az SZTE-n

Több mint hétszáz új diplomás az SZTE-n

2016. február 15.
1 perc

A Szegedi Tudományegyetem téli diplomaátadóin több mint hétszázan vehették át oklevelüket. A sort az Állam és Jogtudományi kar nyitotta és az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar zárta.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Szegedi Tudományegyetem nem mindegyik kara rendelkezik keresztféléves képzéssel, így január közepétől február végéig összesen nyolc kar adta át a keresztfélévben végzett hallgatók okleveleit.


teli_diplomaosztok_2016
A diplomaátadó ünnepségeken készült képek megtekinthetőek itt


A diplomaátadókat – a Mezőgazdasági Kar kivételével – a József Attila Tanulmányi és Információs Központ kongresszusi termében rendezték. Az Állam és Jogtudományi Karon 80, a Gazdaságtudományi Karon 71, a Mérnöki Karon 150, a Juhász Gyula Pedagógusképző Karon 127, a Természettudományi és Informatikai Karon 212, a Bölcsészettudományi Karon 89, a Mezőgazdasági Karon 29 hallgató vette át oklevelét.



Az Egyetemi Doktori Tanács januárban 76 hallgatót avatott doktorrá a József Attila Tanulmányi és Információs Központ kongresszusi termében. Az Állam- és Jogtudományi Karon 4, az Általános Orvostudományi Karon 25, a Bölcsészettudományi Karon 9, a Gazdaságtudományi Karon 1, a Gyógyszerésztudományi Karon 6, a Természettudományi és Informatikai Karon 31 doktori fokozatot adományoztak.


rozsa_diplomaoszto
A diplomaátadó ünnepségeken készült képek megtekinthetőek itt

 

 

SZTEinfó

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek