Bezár

Hírarchívum

„Ez is tehetséggondozás!” –vándorkonferencia Szegeden

„Ez is tehetséggondozás!” –vándorkonferencia Szegeden

2014. november 05.
1 perc

A MATEHETSZ Tehetséghidak Projektiroda és az SZTE Tehetségpont szervezésében 2014. november 29-én 10–15 óra között a Szent-Györgyi Albert Agóra ad otthont a II. „Ez is tehetséggondozás!” vándorkonferenciának.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A konferencia hozzá kíván járulni ahhoz, hogy a tehetségfejlesztéssel foglalkozó szervezetek között kialakuljon és megerősödjön egy folyamatos párbeszéd a tehetségsegítés legújabb elméleteiről, módszereiről, tapasztalatairól. Célja, hogy közös gondolkodásra mozgósítsa a tehetséggondozással foglalkozó szakembereket, szakmai műhelyeket. A konferencia résztvevőit 10 órakor Havass Miklós, a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács alapító tagja és Bajor Péter, a MATEHETSZ ügyvezető elnöke köszönti, majd Badó Attila egyetemi tanár, az SZTE Tehetségpont vezetője mutatja be a Szegedi Tudományegyetem Tehetségpontját. A nagyszabású rendezvényen előadást tart Péter-Szarka Szilvia, a Debreceni Egyetem Pszichológiai Intézet Pedagógiai Pszichológia Tanszék egyetemi adjunktusa, Révész György, a Pécsi Tudományegyetem Általános és Evolúciós Pszichológia Tanszék habilitált egyetemi docense és Molnár Gyöngyvér, a Szegedi Tudományegyetem Neveléstudományi Intézet egyetemi docense. A konferencia a hátrányos helyzetű fiatalok tehetséggondozásának elméleti problémáit taglaló kerekasztal-beszélgetéssel zárul.

A II. Ez is tehetséggondozás! vándorkonferenciát a MATEHETSZ szervezi a TÁMOP-3.4.5-12-2012-0001 „Tehetséghidak Program” című kiemelt projekt forrásainak felhasználásával. A pályázati támogatásnak köszönhetően a részvétel ingyenes.


Jelentkezni az alábbi felületen lehet 2014. november 20-án éjfélig.


A részletes program itt olvasható.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek