Bezár

Hírarchívum

Jelentkezz a Szegedi Tehetség-HÍD Program nyári táborába!

Jelentkezz a Szegedi Tehetség-HÍD Program nyári táborába!

2014. június 11.
1 perc

A Szegedi Tehetség-HÍD Program immár ötödik éve áll a középiskolai-egyetemi tehetséggondozás szolgálatában, célja a középiskolás tehetségek felkarolása. A középiskola – egyetem váltás megkönnyítéséhez a program a legjobb pályázóknak nyári tábort, mentori támogatást, szakkollégiumi tagságot vagy akár egyszeri egyetemkezdési támogatást is biztosít.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

A Tehetség-HÍD Programot az 1931-ben alapított SZTE Eötvös Loránd Kollégiuma koordinálja, mely a legkomolyabb tradíciókkal rendelkező vidéki szakkollégium Magyarországon. Karközi szakkollégium, így bármilyen szakos hallgató tagja lehet, számukra belső szakmai képzést, külön kollégiumi ösztöndíjakat, gazdag kulturális és közösségi életet ad. A Tehetség-HÍD Programra az ország bármely pontjáról mindazon végzős középiskolás diákok jelentkezését várják, akik amellett, hogy korábbi tanulmányaik alatt is kitűntek tehetségükkel és lelkesedésükkel, Szegeden kívánják folytatni tanulmányaikat. A kiemelkedő pályázókat 2014. július 7-11. között ötnapos nyári táborba várják. A táborlakók közül a legjobbaknak egyszeri egyetemkezdési támogatást vagy szakkollégiumi tagságot adományoznak, hogy a szakkollégium berkein keresztül továbbra is kibontakoztathassák tehetségüket.


A pályázatokat elektronikus formában a tehetseghid@eotvos.u-szeged.hu e-mail címre kell elküldeni, a pályázatok leadási határideje: 2014. június. 23. éjfél


A jelentkezési űrlap itt elérhető:


További információ a Tehetség-HÍD Program Facebook-oldalán, illetve a tehetseghid@eotvos.u-szeged.hu e-mail címen.

 

SZTEinfo

tehetseghid2014-4

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek