SZTE Info

Tanúsítványt kapnak a szakmai gyakornoki program végzettjei

Szeptember 18-án az Állam- és Jogtudományi Kar épületének tanácstermében ünnepélyes keretek közt átadják a szakmai gyakornoki programot tavaly elvégző hallgatóknak a tanúsítványukat.

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Az SZTE ÁJTK Karrier Iroda a hallgatók körében nagy népszerűségnek örvendő szakmai gyakornoki programja keretében a 2012/2013-as tanév során az előírtakat sikeresen teljesítő gyakornokok számára 2013. szeptember 18-án 10.30 órai kezdettel a jogi kar tanácstermében tanúsítvány-átadó ünnepséget rendez. Az átadáson a legtöbb gyakornokot fogadó partnerintézmények, így a Szegedi Ítélőtábla, a Szegedi Törvényszék, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság, a Kardos, Pető és Törőcsik Társas Ügyvédi Iroda, valamint a Kolozsvári & Waldmann Ügyvédi Iroda is képviselteti magát.

 

SZTEinfo

Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

esza_felso

SZTEmagazin

2020. január 27.

Kiemelt_Zolnay_Kriszta

Szeged és London között ingázik: a Richter igazgatósági tagja, multinacionális gyógyszercégeket képviselt a nemzetközi porondon, most a pénz és az egészségügy metszéspontján végez szakértői munkát a Tisza-parti város Kígyó Patikája tulajdonosaként is ismert dr. Zolnay Kriszta. Az SZTE Gyógyszerésztudományi Karán végzett szakemberrel életútjáról beszélgetve megtudtuk, időnként miért kérdezi önmagától: „Ez tényleg velem történt meg?”

SZTEtelevízió

2019. augusztus 07.

kiemelt_Berenyi_Antal

Berényi Antal, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Élettani Intézet adjunktusa és kutatócsoportja azonosította azt az agyterületet, amely azoknak a ritmusoknak a keletkezéséért felelős, amelyek alvás közben a rövidtávú memóriából áttöltik az emléknyomokat a hosszú távú memóriába. A felfedezés segít annak a megértésében, miként tudunk emlékezni. Azt is felderítették, hogy a különböző epilepszia-típusok hogyan alakulnak ki az agyban. A kutatócsoport munkájáról dokumentumfilmben mesél az SZTE agykutatója.

Eseménynaptár

Eseménynaptár RSS

Rendezvénynaptár *