Bezár

Hírarchívum

Tartják előnyüket vízipólós lányaink

Tartják előnyüket vízipólós lányaink

2008. április 01.
2 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
Az újszegedi Ligetfürdő adott otthont a női vízilabda OB I B újabb, immár hetedik körének. A házigazda és listavezető Universitas Szeged egyszer szállt vízbe március 29-én: Hannauer Péter tanítványainak nem okozott gondot a kecskeméti Villanó Fókák legyőzése. Egyetemünk együttese ebben a pontvadászatban már harmadik alkalommal múlta felül a szebb napokat is látott hírös városiakat. Igazolódtak tehát a vezetőedző szavai: Hannauer Péter a forduló előtt azt nyilatkozta lapunknak, hogy a szegedi lányokat nem viselte meg a március eleji szentesi vereség, s egyre inkább összeáll a társaság. A szombati csatában a négygólos Lengyel Dorottya és a három találatig jutó Árkosy Lilla emelkedett ki.
 
Hajdú Enikő (JGYPK) egyszer köszönt be a Kecskemétnek. Fotó: Segesvári Csaba
 
Három játéknappal a bajnokság vége előtt az Universitas megőrizte hatpontos előnyét, hiszen a közvetlen üldöző Hungerit-MetalCom-Szentes II. ugyan két mérkőzést vívott, ám míg a Hódmezővásárhelyi VSC gárdáját sikerült két vállra fektetniük, addig a Kecskemét ezúttal borsot tört a Kurca-partiak orra alá.
A 7. forduló eredményei:
Universitas Szeged - Villanó Fókák 13-4 a szegedi gólszerzők: Lengyel Dorottya 4, Árkosy Lilla 3, Slíz Babett 2, Hajdú Enikő, Miklós Dóra, Grezsa Nikolett, Fabó Lili.
Villanó Fókák - Hungerit-MetalCom-Szentes II. 9-7, HVSC - Uno VSE 5-14, Hungerit-MetalCom-Szentes II. - HVSC 14-10.
 
Az ötcsapatos pontvadászat hét kört követően a következőképpen áll: 1. Universitas Szeged 20 pont (11 mérkőzés), 2. Hungerit-MetalCom-Szentes II 14 (11), 3. Hódmezővásárhelyi VSC 8 (11), 4. Villanó Fókák Kecskemét 8 (12), 5. Uno VSE 6 (11).
 
A következő fordulóra április 26-án kerül sor Kecskeméten, az Universitas Szeged a Hódmezővásárhellyel és az Unóval méri majd össze erejét.
Pintér M. Lajos
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek