Bezár

Hírarchívum

Jól haladnak a MEFOB-ban

Jól haladnak a MEFOB-ban

2008. március 28.
1 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
A Budapesti Corvinus Egyetem ellen kezdte meg a 2007/2008-as tanév Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokságának selejtezőit az SZTE röplabdacsapata. A Fritz Péter és Dorka Péter csapatkísérők vezette gárda idehaza legyőzte ellenfelét, idegenben vereséget szenvedett, ám így is a következő fordulóba jutott.
1. mérkőzés: SZTE - BCE 3:1 Visszavágó: BCE - SZTE 3:2. Továbbjutó az SZTE gárdája 5:4-es összesítéssel. A csapat tagjai: Rázsó Zsófia csk., Vakulya Andrea, Pál-Szabó Kata, Bíró Adél, Csupor Anikó, Gyimesi Nóra, Benke Dóra, Farkas Laura, Tölgyesi Éva, Pálinkás Anikó, Gyimesi Aliz, Sztupofszki Anett, Pocsaji Edit.
Mindeközben ugyancsak a MEFOB küzdelmeinek keretében magabiztosan verte a Kecskeméti Főiskola csapatát az SZTE női kézilabda-együttese. A szegedi egyetemista lányoknak a fináléba kerülésért a Debreceni Egyetem lesz az ellenfelük.
Az eredmény: Kecskeméti Főiskola - SZTE 15-27 (8-17). A nagyarányú győzelem miatt visszavágót nem rendeztek. A csapat tagjai: Bús Diána, Deák Lilla, Farkas Annamária, Földes Lilla, Holló Anett, Kollár Andrea, Kruchió Éva, Mészáros Bettina, Novák Ágnes.
P. M. L.
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek