Bezár

Hírarchívum

SZTE-s hallgató lett Szeged Szépe

SZTE-s hallgató lett Szeged Szépe

2008. május 06.
2 perc
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés
Hagyományteremtő szándékkal tartották meg május 3-án a szegedi Sing-Singben az I. Szeged Szépe szépségkirálynő-választást. A győzelmet a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának egyik hallgatója, Nagy Nikolett szerezte meg.
A közel száz jelentkező közül 76 lány regisztrációját tudták elfogadni a szervezők. A válogatók alkalmával azonban jelentősen, mindössze 15 főre zsugorodott a döntőben részt vevő lányok száma. A döntőbe került hölgyek a május 3-i finálét megelőzően többnapos felkészítő táborban vettek részt, melynek során elsajátíthatták a színpadi mozgást, a salsa és mambó tánclépéseit. A fáradságot és a feszültséget pedig a Gellért Szabadidőközpont által nyújtott wellnessprogram keretein belül vezették le.
 
Nagy Nikolett, Szeged Szépe, az SZTE GTK hallgatója. Fotó: Segesvári Csaba
 
A verseny különlegessége az volt, hogy a szervezők nemcsak a lányok külső adottságait, hanem intelligenciájukat, műveltségüket, sőt még Szegeddel kapcsolatos ismereteiket is tesztelték. Az itt elért eredményeket az összesítés során természetesen figyelembe vették.
A 15 versenyzőt híres zsűri értékelte, hiszen a pontozók között találhattuk a gyönyörű Zimány Linda és Debreczeni Zita modelleket, a világbajnok artista Rippel fivéreket, Győri Bernadett divattervezőt, Tekulics Anna szegedi fotómodellt, Zsiga Renáta világbajnok mesterfodrászt, a Pick Szeged kézilabdacsapat képviseletében a BL-győztes szlovén szélsőt, Luka Zvizejt, míg a zsűri elnöki teendőit Juronics Tamás koreográfus, a Szegedi Kortárs Balett vezetője látta el.
A szakmai zsűrinek komoly feladat jutott, hiszen az egyes szépségversenyektől eltérően mind a 15, döntőbe jutott lány valóban nagyon dekoratív volt. Hosszas mérlegelés után éjfélt követően végül kihirdették az eredményt: az I. Szeged Szépe szépségkirálynő-választás második udvarhölgye Bánfalvi Csilla, míg az első udvarhölgy Farsang Dorottya lett.
A Dél-Alföld fővárosát egy egész éven át Nagy Nikolett, az SZTE GTK elsőéves kereskedelmi és marketing szakos hallgatója fogja képviselni, aki a zsűri szavazata alapján megérdemelten nyerte el a koronát. A királynőre a fejdíszt és a szalagot Gera Gábor főszervező tette fel, aki mindemellett számos nyeremény nyújtott át a nyertesnek.
SZEGY
Cikk nyomtatásCikk nyomtatás
Link küldésLink küldés

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek